SAS Business Class til Asia i sommerferien – fra 15 169,-

Shanghai, Kina, Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Salg i SAS Business Class er ikke noe vi ser ofte, i alle fall ikke fra Skandinavia. Starter du derimot turen fra en flyplass i Tyskland kan det være mye å spare om du planlegger å ta året sommerferie i Asia og ikke har booket enda.

Akkurat nå er det mulig å finne ganske så gode priser i SAS Business Class til Asia med avreise fra en hvilken som helst flyplass i Tyskland. Hamburg ser ut til å være et godt utgangspunkt, både med tanke på tilgjengelighet, pris, og enkel og rimelig posisjonering.

Vi finner ikke noen informasjon om hvor lenge denne kampanjen varer, men vi tipper det lønner seg å være rask på avtrekkeren her. Reiseperioden ser ut til å være fra 1. juli og ut august 2019. Opphold på minimum seks dager, eller natten mellom lørdag og søndag, kreves for å få de beste prisene.

SAS Business Class til Asia fra kr. 15 169,-

Ved hjelp av Google Flights og Momondo finner vi følgende priser til Asia:

Beijing fra kr. 15 169,-
Shanghai fra kr. 16 167,-
Hongkong fra kr. 16 637,-
Tokyo fra kr. 17 225,-
SAS Business Class HAM-PEK på momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Vi skal ikke garantere at vi har funnet de beste prisene, så det lønner seg å gjøre litt research før man bestiller.

Bonuspoeng

For bonusjegeren er disse tilbudene svært attraktive og spesielt hvis du allerede har gullkort i EuroBonus. Med SAS gir alle destinasjoner i Asia 18 000 poeng tur/retur til EuroBonus. I tillegg gir turen mellom Hamburg og København 3 000 poeng. Totalt sitter du igjen med 21 000 poeng, eller 26 250 poeng om du har gullkort eller bedre fra før. I tillegg kommer eventuelle poeng fra posisjoneringen.

SAS Business Class

SAS er kjent for å ha et godt business class-produkt og mange mener at dette er noe av det beste du får fra er europeisk Star Alliance-selskap. Vi har testet SAS Business Class flere ganger, om du vil lese deg opp på hva du kan forvente.

SAS Business class sete lagt halvveis bakover (Foto: SAS)
SAS Business Class

Forsidefoto: Ágoston Fung / Pexels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *