New York i business class med Lufthansa, SWISS og Austrian, fra 12 395,-

New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Akkurat nå finner vi gode priser i New York og helt greie tilbud til Chicago og Washington DC i business class, med Lufthansa, SWISS og Austrian. Ulempen? Du må posisjonere til Warszawa, skjønt de fleste av våre lesere ser vel mer på en ekstra flytur som en fordel.

Med avreise fra Warszawa kan du fly behagelig til New York for bare xx xxx,-. Tilbudet ser ut til å gjelde fram til 16. mai og reiseperioden er helt fram til mars 2020. Du må være borte minst seks dager eller natten mellom lørdag og søndag for å få de beste prisene.

Posisjonering fra Oslo Lufthavn er ikke veldig komplisert. Både LOT og Norwegian har daglige avganger og vi finner priser fra rundt tusenlappen tur/retur.

Business class-tilbud til New York, Chicago og Washington DC

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene. I mange tilfeller kan du kombinere flygninger med to av selskapene, om du har lyst til å prøve flere.

Business Class til New York. Skjermdump fra Momondo.no Business Class til Washington DC. Skjermdump fra Momondo.noBusiness Class til Chicago. Skjermdump fra Momondo.no

Skjermdump fra momondo.no

Det lønner seg å gjøre litt research på egen hånd for å finne de beste prisene. Det ser ut til å være tøff konkurranse på flygninger fra Warszawa for øyeblikket. På mange datoer finner vi like gode priser med Oneworld og SkyTeam også.

Bonuspoeng

Langdistanseflygningene i business class gir 100% opptjening til SAS EuroBonus. Ikke noe å skryte av, men greit nok i forhold til prisen. I tillegg kommer flygningen fra Warszawa til München, Frankfurt, Zurich eller Wien, og eventuell opptjening fra posisjoneringen.

Lufthansa, SWISS og Austrian business class.

Alle de tre selskapene leverer helt greie produkter i business class. Hos Lufthansa kan du imidlertid ende opp med 2-2-2, eller til og med 2-3-2-konfigurasjon. Om du har muligheten, er nok SWISS eller Austrian et bedre valg.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto: FREE-PHOTOS / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *