Doble CashPoints med Norwegian Reward når du booker hotell!

Doble CashPoints med Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian Reward har i dag lansert en kampanje hvor du kan tjene doble CashPoints på alle hotellbestillinger du gjør. Hotellbookinger med Norwegian tilbys i samarbeid med hotels .com, noe som betyr at du har mer enn 400 000 hotell å velge mellom i hele verden.

Tilbudet med doble CashPoints når du booker hotell varer fram til 24. september, men du kan reise når som helst. Norwegian Hotels tilbyr normalt 5% CashPoints hvilket innebærer at du får 10% tilbake i kampanjeperioden. Klikk her for å gå til hotellsøket.

Hotellene som tilbys er akkurat de samme som du finner på hotels .com, noe som innebærer gode priser og mange hoteller å velge i.

Du kan selvfølgelig bruke Bank Norwegians kredittkort ved bestilling og tjene enda flere CashPoints.

Betingelser

For å tjene CashPoints på dine hotellbookinger må du registrere ditt Reward-nummer på bestillingssiden før du bekrefter bookingen.  CashPoints som vises når du gjør din booking er et estimat som baseres på valutakursen ved bookingstidspunktet. Den eksakte summen av CashPoints du tjener avhenger av valutakursen når du sjekker ut av ditt hotell.

CashPoints blir overført til din konto innen 6 uker etter utsjekksdato.

Sjekk inn på unike hoteller

Lyst til å prøve noe nytt og annerledes? Norwegian Reward Blog har en god oversikt over unike hoteller du bør sjekke ut hvis du vil at hotellopplevelsen skal være mer enn bare en seng å sove i for natten. Hvorfor ikke bo i toppen av en havnekran, en pensjonert jumbojet eller et ombygd fengsel på din neste reise?

Jumbo Stay
Hotellet Jumbo Stay utenfor Arlanda er sannsynligvis alle flyentusiasters våte drøm. Foto: Jumbo Stay

Foto: Norwegian Reward

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *