Dragonair blir Cathay Dragon

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dragonair er et flyselskap med hovedbase i Hong Kong og som flyr regionale ruter herfra og ut til omtrent 50 destinasjoner i 15 asiatiske land. Halvparten er ruter fra Hong Kong til forskjellige kinesiske destinasjoner. Selskapet er eid av det mer kjente Cathay Pasific.

Flyselskapet opererer en flåte av 15 Airbus A320, 8 Airbus A321 og 18 Airbus A330-300 fly. Flyselskapet flyr til mindre destinasjoner enn det moderselskapet Cathay Pacific gjør så de utfyller hverandre fint slik. Og nå har disse to selskapene tatt initiativ til å knytte selskapene nærmere hverandre.

Cathay Pacific_Cathay Dragon

Derfor vil snart Dragonair blir Cathay Dragon. Ifølge selskapet er det for å gi deres passasjerer en mer sømløs kundeopplevelse. At kundene som reiser inn til Hong Kong med Cathay Pacific og videre med Cathay Dragon skal føle at det er en reiseleverandør de reiser med.

Logoen på halen vil endres fra dagens drage til samme som Cathay Pacific sine, bare på rød bakgrunn der moderselskapet har grønn. De vil dog beholde en drage på flyet, men den vil finnes helt fremme på flykroppen. Slik vil flyene til Cathay Dragon se ut i fremtiden:

Cathay Dragon New Livery_02

Cathay Dragon vil tilby sine passasjerer reise i tre klasser; First Class, Business Class og Economy Class. Dog skal det sies at det er bare noen få av deres Airbus A330-300 fly som tilbyr First Class. Business Class på deres Airbus A321 og Airbus A320 har setene konfigurert med 2+2. På deres Airbus A330-300 er det 42 Business Class seter i konfigurasjonen 2+2+2.

Cathay Dragon Inflight

Cathay Pacific er medlem av OneWorld-alliansen, mens Cathay Dragon kun er affiliert medlem. Disse to selskapene har felles bonusprogram som heter Marco Polo Club, hvor man opptjener poeng når man reiser.

Her er en liten video hvor selskapet forteller mer om endringen:

Alle bilder: Cathay Pacific Group

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *