Virgin Atlantic med hemmelig snarvei til gullkort

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Skal du fly med Virgin Atlintic eller en av deres partnere i nær fremtid, og har du i forveien status hos et annet flyselskap? Så kan vi veien til et gratis sølvkort, og et enkelt gullkort!

Virgin Atlantic er Storbritanias nest største flyselskap etter British Airways. Det er eid av den kjente Virgin Gruppen, med den kanskje enda mer kjente Sir Richard Branson som eier. Flyselskapet er ikke med i noen av de store alliansene, men de driver sitt eget bonusprogram som heter «The Flying Club» og samarbeider med enkelte andre flyselskaper. I motsetning til de andre Europeiske flyselskapene, flyr Virgin Atlantic utelukkende langdistanseruter ut av London og Manchester til rundt omkring i verden.

Virgin Atlantic er ifølge rykter uoffisielt begynt å tilby såkalte «status-matches» og «status-challenges» til statuskunder i andre flyselskapers bonusprogrammer.

Det betyr helt konkret at du kan få samme status som du har i et annet bonusprogram matchet over til sølvstatus hos Virgin Atlantic sitt bonusprogram «The Flying Club».

Hvis du heller vil gå for et gullkort, kan du også få dette enklere og raskere enn normalt. Virgin Atlantic gir deg muligheten til å tjene 20 tierpoints over en periode på 7 måneder, og derved få gullstatus i The Flying Club. Og det er halvparten av hva som normalt kreves å oppnå gullstatus (normalt 40 tierpoint i løpet av et år)

Virgin_Atlantic_Clubhouse
Virgin Atlantic Clubhouse lounge

Hvordan ber jeg om statusmatch?

For å komme i betraktning for en statusmatch skal du opplyse følgende i en e-mail:

  • Detaljer/ bekreftelse på en booking med Virgin Atlantic i fremtiden
  • En PDF-kopi av ditt medlemskort i et annet flyselskaps bonusprogram
  • En utskrift av aktivitet på din konto hos det andre selskapet som bekrefter din status
  • En redegjørelse for hvor mye du regner med å fly med Virgin Atlantic de neste 7 månedene

maxresdefault-6

Du kan lese mer om fordelene som de forskjellige medlemsnivåene i Virgin Atlantics «The Flying Club» gir på denne linken!

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Peter Krogh-Frausing
Bilder: Virgin Atlantic

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *