Thon Hotels styrker sin posisjon på Sørlandet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels har inngått en franchiseavtale med PANDOX om å ta over ett Sørlandets største konferansehotell, Quality Hotel og Resort Kristiansand. Hotellet er et fullservicehotell med 210 rom og stor konferanseavdeling beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark.

Det har siden sist høst vert kjent at Nordic Choice Hotels skulle trekke seg ut. Årsaken er at hotellet siden 2010 har gått med store underskudd mens huseier har gått med formidable overskudd.
«Tallene taler vel for seg selv. Det er åpenbart at vi ikke kan eller vil fornye husleiekontrakter som har gitt oss tap på de nivåene. Vi vil bli et bedre selskap uten disse leieavtalene, enn med dem«, sa Torgeir Silseth, konsernsjef i Nordic Choice Hotels, da planene om å trekke seg ut ble kjent.

Avtalen som Thon gruppen nå har inngått innebærer at hotellet skal markedsføres som Thon Hotels fra 28. mai 2016. Hotellet skal drives av Pandox Operations som er det operative selskapet til Pandox, som eier hotellet.

«Med et stort konferansehotell på Sørlandet, styrker kjeden ytterligere sin posisjon i regionen. Hotellet er i tillegg optimalt for barnefamilier som skal besøke Kristiansand Dyrepark med både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark«, sier Konserndirektør Hotell & Restaurant Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

«For oss er det svært spennende å komme inn i et nytt partnerskap med Thon Hotels. Etter samarbeidet om Thon Hotel Fagernes er vi overbevist om at dette vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt. Thon Hotels tilbyr et profesjonelt salgs- og markedsapparat som vi ser frem til å bli en del av også i Kristiansand«, sier Vice President Helge Krogsbøl i Pandox Operations.

Om hotellet

Hotellet har 210 moderne rom med god standard og er ett av Sørlandets største konferansehotell med kapasitet til opptil 550 konferansegjester samtidig. Det familievennlige hotellet beliggende rett ved Kristiansand Dyrepark har både utendørs svømmebasseng og aktivitetspark.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *