Eksklusivt tilbud med Rocketmiles og Norwegian Reward!

Kampanje med Rocketmiles og Norwegian Reward

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De fleste hotellkjeder har lojalitetsprogrammer som gir fordeler og gratis overnattinger for sine beste kunder. Det kan imidlertid være vanskelig for mange å samle nok hotellopphold i et bestemt program til å nå høyere status. Med Rocketmiles samler du i stedet poeng hos flyselskapet ditt når du bor på hotell. Er du i tillegg Norwegian Reward-medlem har vi en ekstra god nyhet til deg.

Rocketmiles er en bookingtjeneste for hotell og fungerer mer eller mindre på samme måte som andre bookingtjenester du finner på nettet. I motsetning til andre bookingtjenester samler du poeng hos det flyselskapet du selv ønsker når du booker via RocketMiles. Du kan velge blant tusenvis av hoteller over hele verden og poengene du tjener kan krediteres mer enn 100 forskjellige lojalitetsprogram.

Eksklusivt tilbud med Norwegian Reward og Rocketmiles

Som leser av InsideFlyer har vi gleden av å gi deg et eksklusivt tilbud som gir ekstra god opptjening av CashPoints til din Norwegian Reward-konto. Med dette tilbudet tjener du opptil 1 000 CashPoints per natt og på den første bookingen får du i tillegg 25% ekstra CashPoints i bonus. Med så høy opptjening kan en weekendtur til London eller Paris betale flybilletten for en tur til New York!

Rocketmiles søkeside

For å benytte deg av tilbudet må du booke via denne siden, som er tilgjengelig eksklusivt for InsideFlyer sine lesere. Ekstrabonusen på 25% gjelder også for deg som har brukt Rocketmiles tidligere.

Slik virker det

Dersom du ikke har en Rocketmiles-konto allerede er det enkelt å registrere seg første gang du besøker kampanjesiden vår.

Registreringsside

Så snart du har registrert deg er det bare å begynne søke etter drømmehotellet.

Søkeresultater

Du kan filtrere søket og sortere søkeresultatet etter kriterier som pris, beliggenhet og poengopptjening. Du ser enkelt hvor mange CashPoints du tjener på oppholdet før du booker.

Bestillingssammendrag

Når du har valgt hotell skal du i neste trinn velge romtype. Her får du også mulighet til å «booste» poengopptjeningen ved å betale litt ekstra for rommet. I siste trinn får du et sammendrag av bestillingen din og har mulighet for å legge inn personopplysninger og eventuelle ønsker. Deretter oppgir du nummer på Reward-kontoen poengene skal utbetales til og velger betalingsmåte.

Klikk her for å booke ditt neste hotellopphold!

Betingelser

Bestillingen må gjennomføres via denne kampanjesiden og siste frist for bestilling er 23. juni 2018. Henvendelser vedrørende bestilling og etterregistrering av poeng kan rettes til [email protected]. Fullstendig oversikt over betingelser finner du på Rocketmiles sine hjemmesider.

Foto: pixbay.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *