Nå blir det enda enklere å ta med ungene i Norwegian Reward Familiekonto

Familiekonto

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I fjor lanserte Norwegian som første nordiske flyselskap Familiekonto i sitt fordelsprogram Norwegian Reward. Nå har Norwegian gjort Familiekonto enda bedre ved å gjøre det enklere å opptjene CashPoints og bestille nye flybilletter til og fra samme konto.

Der mange andre flyselskap har kompliserte regler for både opptjening og bruk av poeng er Norwegian Reward svært oversiktlig. Ett CashPoint tilsvarer én krone og det er derfor svært enkelt å få oversikt over hvor mange poeng du tjener og hvor mange poeng du trenger for å realisere drømmeferien.

Slik virker Norwegian Reward Familiekonto

Med Norwegian Reward Familiekonto kan hele familien sammen samle poeng fra flyreiser, kredittkortbruk, hotellopphold og andre Norwegian Reward-partnere. En Familiekonto kan bestå av inntil syv medlemmer og du kan invitere hvem du vil, det behøver ikke bare være familie.

Enda enklere for barn å være medlem

Fram til nå har alle Norwegian Reward-medlemmer måttet ha en e-postadresse for å kunne registrere seg. Selv om de fleste i dag har en e-postkonto gjelder ikke dette nødvendigvis for husholdningens yngste medlemmer.

Fra og med denne uken kan du nå også legge til barn uten egen e-postadresse i Norwegian Reward Familiekonto. Du slipper dermed å opprette en e-postkonto til barnet bare for å kunne bli Reward-medlem.

Familiekonto
Nå kan barn bli medlemmer av Norwegian Reward Familiekonto uten å ha egen e-postadresse

Du setter enkelt opp din egen Familiekonto på Norwegian Reward sin hjemmeside for Familiekonto.

Slik får du mest ut av ditt Reward-medlemskap

Norwegian Reward har siden lanseringen i 2007 blitt et svært populært fordelsprogram med mer enn syv millioner medlemmer verden over.

Norwegian har vært svært flinke til å fornye og forbedre programmet sitt. Dette har medlemmene vist at de setter pris på ved å stemme fram Norwegian Reward som årets beste bonusprogram i Freddie Awards to år på rad.

Les gjerne vår guide til Norwegian Reward og vår guide til Norwegian-kortet, og se hvordan du kan få mest mulig ut av Reward-medlemskapet ditt.

Foto: norwegianreward.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *