Hold kontakten på reise med round-abouts

round-abouts

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som hyppig reisende hender det at man støter på gamle venner, familiemedlemmer og kollegaer både på flyplasser og i hotellobbyer. Det er selvfølgelig hyggelig når tilfeldighetene slår til og man møter kjente, men tilsvarende kjedelig når man går glipp av en mulighet til å møte noen. Med round-abouts slipper du å basere deg på flaks.

Round-abouts er en app som kobler deg med kontaktene dine når du er ute på reise på en effektiv måte. Den er gratis, enkel å ta i bruk og enkel å bruke. Du legger inn noen enkle opplysninger om hvor og når du reiser, og hvem du vil dele opplysningene med. Du kan også invitere venner direkte og planlegge møtet med den innebygde chat-funksjonen.

FrequentTraveler

Du kan laste ned round-abouts gratis her.

Nøkkelfunksjoner

Round-abouts er gratis å bruke for alle. I motsetning til mange andre tilsvarende apper vises ikke reiseplanene dine for alle og enhver – du har full kontroll på hva du deler og hvem du deler det med. Du kan enkelt finne venner, familie og kollegaer som allerede bruker round-abouts, eller du kan invitere nye brukere. Kontaktene dine kan deles inn i ulike kategorier.

Kontaktene dine kan deles inn i kategorier, slik at det er enkelt å velge ut hvem du skal dele en round-about med.

Den unike overlappingsteknologien gjør det enkelt og effektivt å planlegge møter. Round-abouts har også en innebygget chattefunksjon som lar deg sende meldinger med grupper eller enkeltpersoner.

Round-abouts kan lastes ned gratis fra Google Play eller Apple App Store. Appen fungerer med de fleste Android-telefoner, iPhone 5 og nyere, samt iPad og iPad Pro.

Hvem er round-abouts for?

Alle kan bruke round-abouts, både i privat og profesjonell sammenheng. Med round-abouts kan du enkelt se hvem av dine venner som er på samme sted om deg samtidig og planlegge aktiviteter sammen.

Du kan også øke sjansene for å møte arbeidskollegaer og jobbforbindelser når du er på tjenestereise. Lag en round-about på en messe eller konferanse du deltar på og se hvem av dine kontakter som også skal være der. Ved å se hvem av kontaktene dine som reiser samtidig som deg kan du få mest mulig ut av tiden på flyplassen, og avtale et møte i loungen eller i baren.

Round-abouts varsler deg automatisk når den finner en overlapp mellom dine og dine kontakters reiseaktiviteter.

Kom i gang med round-abouts

Round-abouts har en svært enkel registreringsprosess og det går raskt å komme i gang. Nå du har registrert deg ber appen om tilgang til kontaktlisten din for å sjekke om noen av kontaktene dine allerede bruker appen. Du får også mulighet til å invitere nye kontakter fra kontaktlisten din.

round-abouts kontakter
Du har full kontroll når du inviterer kontaktene dine til å bruke round-abouts.

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til å spamme kontaktene mine app-invitasjoner, men round-abouts gjør dette på en ryddig måte. Du har full kontroll over hvem du inviterer og invitasjonsmeldingen som sendes ut.

Når du er ferdig med å legge til kontakter kan du begynne å legge til reiseplaner, eller round-abouts som det heter i appen. Du legger inn tid og sted, og kan ellers være så spesifikk eller generell du bare vil.

round-abouts
Round-abouts varsler deg automatisk når det er overlapp mellom dine og dine kontakter reiseplaner. Du kan også invitere kontakter til en round-about.

Round-abouts varsler deg automatisk når reiseplanene dine overlapper med dine kontakters reiseplaner. Det er ikke nødvendig å sjekke manuelt for overlappende reiseplaner. Når man er blitt varslet om en overlapp kan man bruke den innebygde chat-funksjonen for å spikre detaljene, som hvor og når man skal møtes.

Konklusjon

Jeg fikk et godt førsteinntrykk av round-abouts. Det er en praktisk app som varsler deg på forhånd når reiseplanene dine overlapper med dine kontakters reiseplaner. Den fungerer like godt til personlige så vel som profesjonelle møter.

Appen er enkel å bruke og er veldig gjennomsiktig i forhold til hva du deler av informasjon og hvem du deler den med. Siden appen har en innebygd chat-funksjon slipper man også å veksle mellom flere apper for å avtale detaljene rundt et møte.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *