Emirates dobler antall flyvninger til Seychellene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Emirates dobler daglige flygninger mot det populære turistmålet ved det indiske hav, Seychellene. Det betyr at nordmenn som flyr østover via Dubai nå har enda flere muligheter til å skjemme seg bort.

Fra juni vil verdens største flyselskap, Emirates Airlines, fly to ganger daglig til ferieparadiset Seychellene fra deres knutepunkt i Dubai.

− Seychellene er et meget populært reisemål for de som ønsker en kombinasjon av luksus- og strandferie. Mange reiser hit fra Europa, og i fjor fløy Emirates i overkant av 200.000 passasjerer til og fra Seychellene, kommenterer norgessjef for Emirates Terje Grue.

Fly First Class fra Oslo

Det dubaibaserte flyselskapet er det første som tilbyr First Class allerede fra Oslo. Så hvis du virkelig vil skjemme deg bort, kan du altså fly First eller Business Class fra Gardermoen – via Dubai – helt til du planter beina på seychellisk jord.

Gode forbindelser

Emirates flyr daglig fra Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 14.50 (sommertid). For reisende som kommer fra andre deler av landet er det dermed gode muligheter for fly inn til Oslo Lufthavn samme dag fra andre byer i Norge som for eksempel Bergen, Trondheim eller Stavanger.

I motsetning til hva mange tror er det ikke lenger slik at mellomlandingen trenger å ta lang tid.  De som skal reise videre fra Dubai til nevnte Seychellene, trenger faktisk ikke å vente mer enn drøye to timer på den arabiske flyplassen før de reiser videre.

Skulle man likevel ønske å ta en liten «stop-over» i Dubai, er det anbefalt å ta to netter i byen som av mange omtales som ”Midtøstens svar på Miami”. Her får nordmenn en mulighet til å oppleve et pulserende storbyliv med shopping, beach clubs og eksklusive restauranter før de tar turen til sin endelige destinasjon på strandparadiset Seychellene.

Les også:

Emirates lanserer app til Apple Watch
Nye tilbud fra Emirates

Emirates er verdens mest verdifulle flyselskap

Emirates skal ansette over 11 000 i år
Bli med i Emirates private luksusjet!

Samarbeid mellom Emirates Skywards og SPG

Emirates første Airbus A380 fornyet
Emirates med gratis internett ombord
Bonusfeber på besøk hos Emirates
Emirates: Oslo – India med kun ett stopp

Les også våre tester av Emirates:

Emirates Economy Class, Boeing 777-300ER
Emirates Business Class, Boeing 777-300ER
Emirates Business Class, Airbus A380

Emirates First Class Lounge, Dubai

Husk at du også kan tjene Skywards Miles ved å verve en venn til dette bonusprogrammet. Les mer om det her.

Klikk her for å lese vår guide til Emirates Skywards.

Bli med og diskutér Emirates Skywards på vårt forum her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *