Emirates har nå fem daglige A380 til New Zealand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates dobler med dobbeltdekkere til New Zealand når både Christchurch og Auckland skal betjenes med Airbus A380. Oppgraderingene gjør at selskapet nå har fem daglige flyvninger med flaggskipet til New Zealand. Det var behovet for kapasitetsøkning som medførte at Boeing 777-maskiner ble erstattet både til Christchurch og på non-stop-ruten Dubai-Auckland.

map

Emirates har i dag også tre andre daglige A380-ruter mellom Dubai og Auckland via Australia (Sydney, Melbourne eller Brisbane). Flyselskapet er det første som tilbyr A380 rutefly hele veien mellom Dubai og Christchurch, via Sydney. Og det eneste som har flytypen på New Zealand-ruter året rundt.

a380-water-arch new zealand chi
Sermoni ved landing i Christchurch, NZ         Foto: Emirates

Connecting NZ

Avgangen fra Dubai korresponderer med fly fra en rekke europeiske destinasjoner, som Amsterdam, Barcelona, London, Manchester og mange andre av Emirates’ 38 destinasjoner i Europa. Reisen til og fra New Zealand er redusert med omkring to timer hver vei.

Alle Kiwi-rutene har First, Business og Economy Class, og med romslig bagasje-kvoter inkludert i prisen (opptil 35 kg i Economy, 40 kg i økonomi og 50 kg i First Class).

Kilde: Pressemelding Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *