Jet Airways med første klasse til Amsterdam

Amsterdam

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Søndag trafikkerte det indiske private flyselskapet Jet Airways for første gang ruten mellom Bombay og Amsterdam med sin nye Boeing 777-30 ER. Flyet tilbyr seter i tre klasser om bord, 8 suiter på første klasse, 30 plasser i Jet Airways businessklasse «Première» og 308 plasser på økonomiklasse.

 

– Med introduksjonen av Boeing 777-300 ER får vi en helt ny mulighet til tilgodese den økte etterspørselen på denne viktige ruten. Dessuten kan vi for første gang tilby første klasse på ruten, noe som er veldig hyggelig,

Gilbert George, Jet Airways Vice President – Continental Europe and Americas.

På første klasse om bord på Jet Airways kan passasjerene nyte bekvemmeligheter som en 2 meter lang seng, en 23 tommer tv-skjerm, et stort oppbevaringsrom og plass til at to personer kan spise sammen. Menyen tilbyr flere retter av høyeste kvalitet, og champagnen og vinen serveres i glass fra Rona. Underholdningssystemet inneholder over 1500 Hollywood- og Bollywood-filmer, lokale filmer, tv- og musikkunderholdning.

jetairwaysfirst

jetairwaysfirstsuite

Jet Airways Boeing 777-300 ER trafikkerer fra og med i går også rutene mellom Bombay og Delhi til Dammam, mellom Bombay og Bangkok samt mellom Bombay og Doha.

 

Økt kapasitet fra og til Paris samt innenriks i India

I går økte Jet Airways også forbindelsene på sine ruter mellom Paris og Bombay. Som et resultat av dette kan passasjerene nå reise til 25 destinasjoner i Europa og 10 destinasjoner i Nord-Amerika via Paris. Ruten trafikkeres av en Airbus A330-200 med 18 seter på businessklasse og 236 seter på økonomiklasse. I går ble dessuten en ny widebody Airbus A330 introdusert på de mest trafikkerte innenriksrutene i India, bl.a. Bombay-Delhi og Delhi-Kolkata, noe som øker kapasiteten betraktelig på innenriksrutene.

Om bord i sin eksklusive businessklasse «Première» i både Boeing 777 30-ER og Airbus A330-200 tilbyr Jet Airways helt nedfellbare stoler (180 grader) samt et førsteklasses underholdningssystem. Og det er naturligvis mulig å bestille popkorn til filmen.

Jet Airways tilbyr forbindelser til 30 destinasjoner i Europa og 19 destinasjoner i Nord-Amerika og Canada gjennom sine codeshare-partnere KLM Royal Dutch Airlines og Delta Air Lines. Flyselskapet kobler sammen viktige forretningsdestinasjoner i øst og vest, inkludert Mumbai, Singapore, Dubai, Hong Kong og London. De moderne flyplassene i Mumbai og Delhi tilbyr dessuten svært praktiske forbindelser, med all service samlet under ett tak.

– Å koble sammen fem av verdens store finanssentra med et klart og attraktivt tilbud skaper stor interesse, spesielt hos forretningsreisende. Dette fundamenter ytterligere Jet Airways posisjon som Indias fremste internasjonale flyselskap, sier Gilbert George.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *