Passasjerer på Emirates First Class kan nå sjekke inn hjemme eller på hotellet i Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates gjør det nå enda mer komfortabelt for sine reisende på First Class med den nye Home Check-in Service. Dette gir dem muligheten til å sjekke inn enkelt og effektivt hjemme eller på hotellet før flyvningen sin.

Tjenesten er kostnadsfri for Emirates First Class-kunder og tilbys i Dubai og Sharjah. En representant fra flyselskapet besøker hjemmet eller hotellet på et avtalt tidspunkt hvor de gjennomfører alle innsjekkingsformaliteter, inkludert verifikasjon av dokumenter, innsjekk av bagasje og utstedelse av boardingkort. På flyplassen finnes det en desk for eventuell ekstra bagasje man ønsker å sjekke inn.

Representanten fra flyselskapet vil så ta med seg bagasjen direkte til flyplassen, mens de reisende kan dra til flyplassen med den forhåndsbookede sjåførtjenesten som er inkludert i billetten på First Class.

Home Check-in må bookes minst 24 timer før avreisetiden for den aktuelle flyvningen, og siste mulighet for å sjekke inn på denne måten er seks timer før avgang.

Når de reisende ankommer Dubai flyplass (DXB), minimum 90 minutter før avgang, kan de gå direkte til passkontrollen og gjennom sikkerhetskontrollen. Emirates har en dedikert First Class Lounge på DXB hvor de kan vente til boarding. Ved boarding kan de på enkelte flyvninger gå direkte inn på flyet gjennom en privat landgang fra loungen.

Emirates har over 1700 First Class-seter fordelt på sin flåte med A380 og Boeing 777. Med sine signaturopplevelser og -produkter fortsetter flyselskapet å sette standarden for hvordan det skal være å reise First Class. Dette inkluderer blant annet private suiter som kan lukkes helt, Shower Spa og Onboard Lounge på sine A380.

For mer informasjon om den nye Home Check in Service, se her.

Full engelsk pressemelding og bilder finnes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *