Emirates gjenopptar flygninger til Bangkok

Emirates Boeing 777-300ER

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Emirates har i dag kunngjort at de gjenopptar flygninger til Bangkok med daglige avganger fra 1. september. Badeferie i Thailand blir det likevel ikke med det aller første.

Tirsdag neste uke gjenopptar Emirates daglige flygninger til Thailands hovedstad Bangkok. Det totale antallet destinasjoner selskapet betjener vil da være oppe i 78. Avgangene vil betjenes med Emirates’ Boeing 777-300ER, med avgang fra Dubai kl. 01.50.

Fortsatt innreiseforbud

Høsten nærmer seg med stormskritt, men selv om det er gode nyheter Emirates kommer med, må badeferie i Thailand fortsatt vente litt til. Fram til 30. september vil Thailand fortsatt ha et generelt innreiseforbud og krav om visum for utenlandske borgere. Turist- og transittvisum utstedes ikke. Du må med andre ord ha thailandsk statsborgerskap eller ha en annen sterk tilknytning til landet for å kunne reise nå.

Phuket
Strendene i Phuket er fantastiske og tiltrekker seg mange turister hvert år. Foto: Michelle Maria / Pixabay

Fra 1. oktober planlegger Thailand en gradvis gjenåpning for turisme, men selv da vil all reiseaktivitet innebære flere restriksjoner. Innreise for turisme vil blant annet kun gjelde for Phuket, og innebærer 14 dager resort-karantene og obligatorisk COVID-19-test ved inn- og utreise. Det er også store muligheter for at Bangkok fortsatt vil være stengt for transitt og at du i praksis må kunne fly direkte til Phuket.

Forsidefoto: dengmo / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *