Emirates gjør det billigere å forlenge sommerferien

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

At kalenderen viser august og regnet har meldt seg trenger ikke å bety slutten på sommer. Fra i dag kan du bestille reiser til spennende destinasjoner som Dubai, Bali eller Bangkok til reduserte priser hos Emirates.

I dag legger flyselskapet Emirates ut en rekke rimelige billetter fra Oslo til en rekke destinasjoner i Emirates globale nettverk. Mellom 13. og 19. august 2018 kan reisende nyte godt av spesialpriser i Economy Class til over 50 destinasjoner på flere kontinenter. For de som ønsker førsteklasses komfort og service, tilbys det også et bredt utvalg av gode priser på Emirates Business og First Class.

Emirates flyr deg til eksotiske steder over hele verden og lar deg kombinere avslappende strandliv med spennende eventyr og uforglemmelige opplevelser. Utforsk den dype og frodige jungelen i Ubud på Bali og ta solnedgangen på stranden med sand mellom tærne. Eller kombiner snorkling i korallklart vann med en actionfylt tur på firhjuling for å utforske nye, ukjente sider av Mauritius. Sommeren venter på de som ønsker nye opplevelser.

 

Mauritius – foto: Emirates

For de som ønsker å oppfylle sine drømmer om safari i Sør-Afrika, en reise gjennom historien i Det fjerne Østen, øyhoppe under den tropiske solen, eller besøke nære og kjære «Down under», så vil det lønne seg å bestille billetter tidlig.

Economy Class for reiser mellom 23. august og 12. desember*:

  • Oslo – Dubai (priser fra kr. 3 919 tur/retur)
  • Oslo – Bangkok (priser fra kr. 4 599 tur/retur)
  • Oslo – Bali (priser fra kr. 6 139 tur/retur)
  • Oslo – Mauritius (priser fra kr. 7 679 tur/retur)

*Gjelder ikke utreise mellom 27.-29. september 2018 og retur mellom 2.-8. januar.

Business Class for reiser mellom 3. september og 12. desember:

  • Oslo – Dubai (priser fra kr. 19 899 tur/retur)
  • Oslo – Bangkok (priser fra kr. 20 709 tur/retur)
  • Oslo – Singapore (priser fra kr. 19 539 tur/retur)
  • Oslo – Kuala Lumpur (priser fra kr. 21 109 tur/retur)

Når man skal utforske nye områder trenger man gjerne litt mer bagasje, og reiser man med Emirates kan man pakke med seg opptil 35 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First Class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *