Emirates oppgraderer amenity kit i first og business

Byredo for Emirates Wellnes Kit i First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates fortsetter å gjøre forbedringer på sine premiumprodukter for å gjøre reisen mest mulig komfortabel for sine passasjerer. Flyselskapets nye amenity kit er utviklet i samarbeid med BYREDO skincare, Bowers & Wilkins og Bulgari.

Hudpleieprodukter fra BYREDO vil framover være å finne i alle Emirates sine first class-suiter. Produktene fra BYREDO ble først lansert med Emirates sin nye First Class suite på Boeing 777 i fjor, men blir nå å finne på alle selskapets flygninger. Produktserien omfatter ansiktsservietter, ansiktsvann og øyekrem, samt roll-on sleep oil og putespray med Kamomille. Sammen med hudpleieproduktene kommer også en notisblokk med omslag i kunstskinn og en Emirates-profilert penn.

Byredo for Emirates Wellnes Kit i First Class
Byredo for Emirates Wellnes Kit i First Class

Støydempende hodetelefoner fra Bowers & Wilkins

For å gi best mulig opplevelse av Emirates underholdningssystem om bord lanserer Emirates samtidig nye hodetelefoner for reisende i first class. De nye hodetelefonene leveres av den anerkjente HiFi-produsenten Bower & Wilkins og er utviklet spesielt for Emirates.

Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1
Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1 headphones i First Class

Hodetelefonene er utviklet for lav vekt og best mulig komfort, og skal være optimalisert for Emirates First Class-produkt.

Nye amenity kit fra Bulgari

Emirates har videreført samarbeidet med Bulgari i utviklingen av nye amenity kit. De nye pakkene inneholder Bulgaris Eau Parfumée Au Thé Vert (grønn te) i både business class og first class, samt essensielle hudpleieprodukter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

De nye veskene i first class kommer i åtte forskjellige utførelser i flere forskjellige farger for damer og herrer. Også i business class kommer de nye veskene i åtte forskjellige design, fire for damer og fire for herrer. Designet endres med ni måneders mellomrom og kan gjenbrukes til ulike formål etter flyturen. Amenity kitene tilbys på Emirates langdistanse nattflyginger.

Reisende i First Class vil også få utdelt det fuktighetsgivende nattøyet fra Matrix som Emirates lanserte i 2016.

Elsker du bekvemmelighetene i First Class, men synes prisen på flybillettene er litt drøyeste laget? Fortvil ikke, både nattøyet, teppet og hodetelefonene kan kjøpes fra den offisielle Emirates-butikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *