SAS Plus til USA og Asia fra 7499 – slik finner du de billigste billettene!

Manhattan

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Gode priser på flybilletter i de høyere klasser er alltid populært og nå har SAS kommer med ny kampanje på billetter i SAS Plus til USA og Asia. Prisene starter 7499 tur/retur, så her kan du gjøre en god deal om du er tidlig ute og fleksibel på reisedatoer.

Selv om prisene ikke er like lave som vi har sett i enkelte tidligere kampanjer er 7499 i SAS Plus til USA og Asia fortsatt langt lavere enn hva de fleste flyselskaper tar for sine premium økonomi-seter. SAS gir i tillegg tilgang i egne lounger når du flyr SAS Plus, noe de fleste andre flyselskap ikke gjøre.

SAS Plus til USA og Asia
Med SAS Plus reiser du ekstra komfortabelt, får bedre servering og flere EuroBonus-poeng. Foto: SAS

SAS har dessverre ingen lavpriskalender for billetter i Plus og Business, og det kan derfor være vanskelig å finne de beste prisene ved å bruke SAS sin egen søkemotor. Heldigvis finnes det andre gode søkeverktøy du kan bruke for å finne billettene, for deretter å bestille de på SAS sin hjemmeside.

SAS Plus til USA og Asia

Google Flights

Google Flights er ikke det mest avanserte søkeverktøyet som finnes, men er helt klart et av de enkleste og raskeste. Det eneste du behøver å gjøre for å lage din egen lavpriskalender med Google Flights er å angi avreiseflyplass og destinasjon, sette klasse til Premium Economy og angi at du bare skal søke på SAS sine flygninger.

Deretter bruker du kalenderfunksjonen for å lete opp datoene hvor det er billigst å reise.

Eksempel på søk:

La oss si at du vil reise med SAS Plus til New York i november måned. Det første du gjør er å åpne Google Flights. Legg inn søkeparameterne dine og et tilfeldig datointervall som angir lengden på reisen, og trykk på søkeknappen.

Google Flights

I neste skjermbilde kan du begrense søket ditt til bare å søke på SAS sine flygninger. Du får nå også en ny rad under overskriften Flyreisetips, og her skal du trykke på Prisdiagram. Når du har fått opp grafen er det bare å bla frem tilbake i kalenderen for å finne de beste prisene. Du kan også endre lengden på oppholdet direkte i kalenderen.

Google Flights

Bestill nå – du har 24 timers angrerett

Når du booker direkte fra sas.no har 24 timer på å ombestemme deg. Finner du et godt tilbud kan det derfor være smart å booke med en gang. Bruk heller det neste døgnet på å bestemme deg for om du faktisk skal reise. Vær oppmerksom på at billetter som er bestilt mindre enn 24 timer før avgang må være avbestilt senest 12 timer før avgang.

For kampanjen med SAS Plus til USA og Asia er bestillingsfristen 20. august 2018. Reiseperioden er fra 1. november 2018 til 20. desember 2018, samt 9. januar 2019 til 5. juni 2019. Du finner mer informasjon om kampanjen på SAS sine hjemmesider.

Slik bestiller du

Det enkleste og tryggeste er som regel å bestille direkte fra flyselskapets hjemmeside. Av og til kan det være penger å spare på å bruke nettbaserte reisebyråer. Da kan du finne de beste prisene ved å for eksempel bruke søketjenesten Momondo. Vær imidlertid oppmerksom på at mange av disse selskapene legger på tillegg i prisen for bl.a. kortbetaling eller mulighet for å ringe brukerstøtte.

Dette er inkludert når du reiser i SAS Plus:

  • Gratis setereservasjon
  • 2 x 23 kg innsjekket bagasje
  • SAS Lounge
  • SAS Fast Track
  • Bredere og mer komfortable seter med mer benplass
  • Bedre servering
  • On-demand underholdningssystem og strømkontakter ved setet
  • Gratis WiFi
  • Flere EuroBonus-poeng

Vi har tidligere testet SAS sitt Plus-produkt på langdistanseflygninger. Hva vi synes kan du lese mer om her.

God tur!

Forsidefoto: Stig Ottesen / Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *