Emirates Premium Economy blir forsinket

Emirates Airbus A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates annonserte for en tid tilbake at de vil introdusere Premium Econonmy-klasse om bord i flyene sine. Den nye reiseklassen skulle introduseres med flytypen Boeing 777X. Nå er det mye som tyder på at den nye flytypen blir forsinket og dermed også selskapets nye kabinprodukt.

Flyselakpet Emirates skal neste år, som den første av «Gulf-selskapene», introdusere Premium Economy om bord i sine fly. Det nye om bord-produktet skulle etter planen introduseres med den nye flytypen Boeing 777X. Nå ser imidlertid Boeing 777X ut til å bli forsinket og at Emirates ikke vil motta sitt første fly i juni 2020 som planlagt. Forsinkelsen skyldes blant annet problemer med de nye motorene fra General Electric. Det ligger nå an til at Premium Economy lanseres i desember 2020 og da med flytypen Airbus A380.

Premium Economy

Emirates har kommer med svært lite informasjon rundt sitt nye Premium-produkt. Det har tidligere vært spekulert i selskapet vil bruke Eclipse-setene fra HAECO, men dette er på ingen måte bekreftet.

HAECO Eclipse Premium Economy-sete
HAECO Eclipse Premium Economy-sete. Foto: HAECO

Emirates avduket sitt nye First Class-produkt under Dubai Air Show for to år siden. Det er dermed ikke utenkelige at Emirates vil bruke dette arrangementet for å vise fram sin nye Premium Economy, men med mer enn et år igjen til første flygning er dette langt fra sikkert.

Basert på en artikkel av The Flying Dutchboy for InsideFlyer.nl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *