First Class til Business-priser med Swiss og Lufthansa

Hongkong, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som vi skrev om i går, er det gode muligheter for billige flybilletter i business class om du kommer deg over svenskegrensa først. Ønsker du å flotte deg litt ekstra på din neste langtur er det muligheter for svenskehandel på Swiss og Lufthansa First Class også.

Med avreise fra Stockholm Arlanda Lufthavn finner vi akkurat nå priser vi vanligvis forbinder med business class, til utvalgte reisemål med SWISS og Lufthansa First Class. Vi er usikre på hvor lenge tilbudet varer, men reiseperioden er i alle fall 13. oktober 2019 til 31. mai 2020. Opphold på seks dager eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene. I mange tilfeller kan du kombinere flygninger med SWISS og Lufthansa, om du har lyst til å prøve begge selskapene.

Dubai (DXB)Fra 21 263,-
Mumbai, India (BOM)Fra 21 263,-
New Delhi, India (DEL)Fra 21 901,-
Hongkong, Kina (HKG)Fra 22 878,-
Bogota, Colombia (BOG)Fra 23 677,-
Muscat, Oman (MCT)Fra 24 128,-
Johannesburg, Sør-Afrika (MCT)Fra 24 286,-
Bangalore, India (BLR)Fra 28 928,-
Singapore, Singapore (SIN)Fra 31 518,-
Lufthansa og Swiss First Class til Hongkong fra 22 878,-
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

De fleste vil nok velge å kreditere poengene til SAS EuroBonus. Da vil langdistanseflygningene gi 300% opptjening i Lufthansa og 200% opptjening i SWISS. I tillegg får du 2000 poeng for business class-flygningen mellom Oslo og München, Zurich eller Frankfurt.

Reiser du for eksempel med Lufthansa til Singapore vil denne turen gi deg totalt 42 360 poeng, eller nesten nok til gullkort på en enkelt tur.

SWISS og Lufthansa First Class

Både SWISS og Lufthansa har solide first class-produkter, både om bord og på bakken. Hos Lufthansa finner du de samme setene, uansett hvilken flytype du havner på.

SWISS har fremdeles forskjellige versjoner av sin first class i bruk. Den eldste kabinen finner du på Airbus A340, mens den nyeste kabinen finner du på Boeing 777-flyene.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto: Michael Siebert / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *