En ny og oppgradert førsteklasse med dobbeltrom er på vei

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etihad lanserte The Residence som det mest lukseriøse førsteklasseproduktet ombord i sine Airbus A380. Nå kommer muligheten for at flyselskaper kan tilby et lignende produkt uten å bruke en Airbus A380.

Ethiads «The Residence» er et unikt produkt med sine tre rom (oppholdsrom, soverom og bad). Det totale produktet med både lounge og egen butler gjør at det på mange områder konkurrerer med leie av privatfly. Det er kun fleksibiliteten til privatflyet som gjør det bedre. Følelsen av luksus er det vanskelig å slå, og det faktum at det hele er på en kommersiell flyvning gjør det bare enda mer unikt.

Selv om det har kommet nye produkter fra Singapore Airlines og Emirates, to selskaper som er kjent for å ha noen av verdens beste førsteklasser, så er det fortsatt et stykke opp til det å ha sitt eget oppholdsrom med tilhørende soverom og bad. Men nå ser det ut som vi har fått et nytt nivå med førsteklasse, hvor du ikke behøver å fly på en Airbus A380 for å kunne tilby det.

“The En Suite” klargjort med seng, og delt opp slik det vil være når man reiser alene.

Det engelske selskapet Factorydesign, som også har hjulpet blant annet SAS med å designe deres nye businessklasse, har lagd konseptet «The En Suite» – en slags «superførsteklasse».

Førsteklassekabinen er her en helt klart bedre opplevelse. Det får plass i både en Airbus A350 og den kommende Boeing 777X, og vil derfor være et alternativ for mange flere flyselskaper om de ønsker å tilby dette produktet til sine kunder. Det er nok ikke usannsynlig at vi blir å se et slikt produkt samtidig som at mange av Airbus A380-maskinene rundt omkring pensjoneres i løpet av de neste årene.

Factorydesign har også hjulpet Ethiad med å designe deres førsteklasseprodukter, inkludert The Residence og The Apartment. Det er med den erfaringen at det nye konseptet The En Suite har blitt laget, med den tanke at et slikt produkt i fremtiden også skal kunne passe i en Airbus A380 eller Boeing 777X.

Du kan reise alene eller to sammen

Konseptet er laget veldig fleksibelt, og du kan derfor reise alene eller to sammen.

“The En Suite” delt opp slik det vil være når man reiser alene.

Reiser du alene deler du toalett med en annen passasjer, og er det to som reiser sammen har man et eget toalett.

Reiser man to sammen får man et eget toalett og dobbeltseng.

Hvilke flyselskaper tror du først kommer med et slikt produkt?

Alle bilder er fra Factorydesign

Denne artikkelen ble først skrevet av Henrik Olsen for vår søsterside insideflyer.dk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *