Happy Weekend! Helgesalg hos SAS til Europa og Asia

SAS Happy Weekend-kampanje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I stedet for den vanlige runden med Now or Never på torsdager er det salg hos SAS hele denne helgen. Happy Weekend-kampanjen har faktisk en del svært gode priser å by på.

Happy Weekend-kampanjen er en gylden mulighet til å sikre seg litt bedre priser på høst- eller juleferie, eller en weekendtur eller to i løpet av høsten. Reiseperioden for Europa er fram til 31. januar. Planlegger du neste års vinterferie i Asia er reiseperioden helt fram til 8. mars.

Du finner alle tilbudene i Happy Weekend-kampanjen og mer informasjon på SAS sine nettsider.

Europa fra 379 kroner

De aller laveste prisene i Europa finner vi til Frankfurt fra 379 kroner, etterfulgt av Hamburg, Berlin og München til 399. Vil du forlenge sommeren litt finner vi blant annet Alicante fra 499 kroner og Gran Canaria fra 749.

Benidorm Alicante
Benidorm Alicante. Foto: manusama / Pixabay

Skal du til en av våre nordiske naboland er Island til 499 kroner en ganske god deal. Du kan reise til Helsinki for bare 399 kroner, mens Stockholm og København starter på 599. Innenriks kan du reise mellom en rekke norske byer fra 498 kroner. Svalbard fra 599 kroner utmerker seg også som en god deal.

Reykjavik, Island fra 499 kroner. Foto: Rebecca L / Pixabay 

Til de asiatiske destinasjonene synes vi ikke prisene avviker veldig mye fra normalen, men litt billigere enn vanlig er det. De laveste prisene finner vi til Beijing fra 3 591,- tur/retur. Vil du til Tokyo må du ut med minst 5 295 kroner.

Beijing, Kina
Beijing, Kina fra 3 591,- tur/retur. Foto: Pexels / Pixabay

Priseksemplene er med Oslo som avreiseflyplass. Du finner lavpriskalender for alle reisemål fra din nærmeste flyplass på Happy Weekend-siden på sas.no.

Betingelser

Happy-Weekend-tilbudene må bestilles senest søndag 24. august 2019. Priseneksemplene over er med avreise fra Oslo Lufthavn, andre priser kan gjelde for din avreiseflyplass. Reiseperioden er fram til 31. januar 2020 for Europa og 8. mars 2020 for Asia.

SAS gir alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking.

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS, selv om det ikke lenger er så mye å snakke om på de billigste billettene. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller 30 ekstrapoeng per 100 kroner med SAS American Express.

Priser, betingelser og full oversikt over reisemålene finner du som vanlig på SAS sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *