Reis til Bali med Turkish Airlines nye Dreamliner

Tirtaganga, Bali, Indonesia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I slutten av juni mottok Turkish Airlines sin første Boeing 787-9 Dreamliner. Nå er den ny flytypen satt inn i ordinær trafikk på en ny rute til Bali.

Øya Bali i Indonesia er en av verdens mest populære og besøkte feriedestinasjoner, og det er kanskje ikke så rart. Bali kan på alt fra tropisk natur, vulkaner, og historisk steder og templer, til sol, strand og slaraffenliv. Nå kan du reise til Bali og samtidig få oppleve Turkish Airlines nye Boeing 787 Dreamliner, som også byr på et helt nytt og moderne business class-produkt.

Turkish Airlines med ny direkterute til Bali. Foto: Turkish Airlines

Daglige avganger fra neste uke

Turkish Airlines nye ruter har fram til neste uke tre ukentlige avganger. Fra og med 7. august vil imidlertid ruten flys daglig mellom nye Istanbul Airport og Denpasar. Avgangen fra Istanbul er kl. 01:20 og returflygningen lander i Istanbul kl. 05.25. Disse tidspunktene korresponderer godt med flyselskapets to daglige avganger mellom Oslo og Istanbul.

Turen fra Oslo til Bali via Istanbul tar cirka 19 timer og inkluderer en stopover i Istanbul på snaut tre timer. Her har du rikelig med tid til å prøve ut Turkish Airlines lounge, som skal være blant de aller business class-lougene i Europa.

Turkish Airlines Business Class lounge

– Nå som vi får flere av neste generasjons fly inn i flåten vår, gir det oss et sterkt påskudd til å åpne flere direkteruter til fjerne destinasjoner rundt om i verden, sier Kerem Sarp, salgsdirektør i Turkish Airlines. – Vår nye direkterute til Bali, vår andre destinasjon i Asia, er en del av vår strategi om å nå ut til alle verdens hjørner.

Øker kapasiteten til Asia

Turkish Airlines har en klar ambisjon om å bli en av verdens største internasjonale flyselskaper. Med den nye flyplassen i Istanbul har selskapet rom for å vokse, også i framtiden.

Singapore
Marina Bay Sands, et landemerke i Singapore. Foto: Michael Siebert / Pixabay

Foruten den nye ruten til Bali vil Turkish Airlines også øke kapasiteten på noen av sine mest populære ruter til Asia. Fra og med neste sommer økes ruten til både Singapore og Kuala Lumpur fra 7 til 11 ukentlige avganger.

Forsidefoto: Martin Fuhrmann / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *