Park Suite på Vienna Marriott Hotel i Wien

Park Suite stue

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vår tyske kollega Steffen har vært i Wien, Østerrike og besøkt Vienna Marriott. Vi har oversatt anmeldelsen hans til glede for våre norske lesere.

Jeg har et spesielt forhold til Vienna Marriott Hotel. For mange år siden besøkte jeg hotellet regelmessig med min far, og det er her min lidenskap for hoteller og lojalitetsprogrammer ble til. Det er en desto større glede for meg å komme tilbake hit igjen.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Dette var den største grunnen til at vi alltid kom tilbake til Vienna Marriott Hotel. Hotellet ligger rett ovenfor Stadtpark ved ringveien som går rundt sentrum av byen. Her har du alle byen største severdigheter innen 15 minutters gangavstand. Dersom du kommer fra flyplassen med flytog eller SBahn, kan du gå av på Wien Mitte som ligger cirka 10 minutters gangavstand fra hotellet.

Vienna Marriott Hotel lobby, Wien, Østerrike

Jeg ankom hotellet tidlig på ettermiddagen og fikk sjekke inn uten å måtte vente. Vienna Marriott ligger i kategori 5 og kan bookes for 35 000 Mariott Bonvoy-poeng per natt. Dette gir god verdi med tanke på at hotellet ofte koster godt over 200 Euro per natt.

Oppgradert til Park Suite

Takket være min Ambassador-status ble jeg noe overraskende oppgradert til Park Suite i hotellets andre etasje. En svært generøs oppgradering! Den store suiten er delt inn i tre forskjellige rom. Etter inngangen har du et romslig arbeidsrom med et stort konferansebord. Den tilliggende stuen er stor nok til å romme to sofaer, en stol og et skrivebord. Her blir jeg også møtt av en velkomstgave i form av en flaske musserende vin og jordbær dyppet i sjokolade. Nam!

Fra stuen er det inngang til soverommet og den komfortable dobbeltsengen. Badet har inngang direkte fra soverommet, men det er også et mindre bad for gjester like ved inngangen.

Park Suite bad

Hele hotellet ble renovert i 2018 og jeg liker svært godt det nye designet. Det ser friskt, lyst og moderne ut, samtidig som det er tidløst elegant. I det store og hele er jeg godt fornøyd med rommet mitt på Vienna Marriott Hotel. Siden jeg skal være i Wien i fire dager og rommet fungerer som hjemmekontor, setter jeg stor pris på å kunne jobbe på et annet rom enn det jeg sover på.

Arbeidsrom

Club Lounge

Vienna Marriott har også en Club Lounge for gjester i Suiter og Executive-rom, og gjester med Marriott Bonvoy Platinum-status. Loungen ligger i hotellets øverste etasje og er akkurat slik jeg husker den fra mine tidligere opphold. De to store vinduene slipper inn mye dagslys og det er mer enn nok sitteplass. På ettermiddagen kan det være ganske fullt her, men på sommeren kan du også bruke sitteplassene ute på takterrassen. Takterrassen er stort sett tom og er et flott sted for å avslutte dagen med et glass vin.

Club Loungen serverer snacks og drikkevarer hele dagen. Om morgenen serveres det frokost og fra kl. 17:30 serveres det enkle varme og kalde retter, øl og vin.

Frokost

Hotellrestauranten serverer frokost fram til kl. 10:30. I tillegg det vanlige buffetutvalget med varme og kalde retter, kan du også få eggeretter, pannekaker og French Toast laget for deg.

På den siste dagen valgte jeg å ta frokost på rommet. French Toast anbefales på de varmeste!

Spa og velvære

Vienna Marriott er også en av få hoteller i Wien med et fullverdig spa. Velværeavdelingen ligger i kjelleren og har svømmebasseng, badstue, infrarød badstue, dampbadstue, treningsrom og hvileområder.

Svømmebasseng

Konklusjon

Vienna Marriott Hotel er fortsatt like bra som jeg husker det fra tidligere. Jeg liker svært godt de nyrenoverte rommene, og betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Den fremragende beliggenheten og den gode verdien man får for bonusovernattinger gjør Vienna Marriott Hotel til midt favoritthotell i Wien.

Denne artikkelen er skrevet med støtte fra Vienna Marriott Hotel. Alle ytringer og meninger er journalistens egne.

Oversikt

Beliggenhet

Rom

Service

Club lounge

Frokost

Spa4.5

Overall Rating

Konklusjon

Vienna Marriott er fortsatt like bra som jeg husker det fra tidligere. Jeg liker svært godt de nyrenoverte rommene, og betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Den fremragende beliggenheten og den gode verdien man får for bonusovernattinger gjør Vienna Marriott til midt favoritthotell i Wien.

4.4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *