Gode priser på Lufthansa First til Bogota, Colombia

Lufthansa First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

First Class er for mange flyselskap ikke lenger et satsningsområde. Da gjelder det å benytte seg av de mulighetene man har. Akkurat nå kan du fly Lufthansa First til Bogota i Colombia for bare 24 482 kroner.

Vi finner i skrivende stund priser i Lufthansa First til Bogota i Colombia til langt under normalpris. Dette forutsetter riktignok at du posisjonerer deg til Paris Charles de Gaulle, men med tanke på at de samme billettene koster opptil tre ganger så mye fra andre flyplasser i Europa, er det nok verdt det likevel.

Reisserute Lufthansa First fra Paris til Bogota, Colombia
Kart fra gcmap.com

Det ser ut til å være tilnærmet ubegrenset tilgjengelighet det neste året, og det ser ikke ut til å være noen restriksjoner på reiselengde. Vi har ingen informasjon om hvor lenge dette tilbudet varer, så det kan lønne seg å handle raskt.

Lufthansa First Class fra 24 482 kroner på momondo.no
Slike priser i Lufthansa First er ikke hverdagskost. Skjermdump fra momondo.no.

Bonuspoeng

Hvis du trenger flere gode grunner til å fly First Class, kan vi opplyse om at opptjeningen på en tur med Lufthansa til Bogota er ganske bra. Siden du starter i Paris CDG får du 2 x 2000 poeng for flygningene mellom CDG og FRA. Alle First Class-billetter gir 300% opptjening mot SAS EuroBonus, noe som får ruten mellom Frankfurt og Bogota blir 16 940 poeng hver vei. I tillegg kommer eventuelle poeng fra posisjoneringen.

Totalt sitter du igjen med 37 880 SAS EuroBonus-poeng, noe som nesten sikrer det neste gullkort og hjelper deg godt på vei til neste bonusreise. Det er jo faktisk nesten så man sparer penger på å slå til på dette tilbudet!

Lufthansa First

Lufthansa leverer et svært solid First Class-produkt. Ikke minst på bakken, hvor Lufthansas First Class-loungene og First Class-terminalen i Frankfurt er noe av det absolutt beste du finner.

Takk til vår kollega Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Kommentar

  1. Tom Gunnar Kallekleiv Baartvedt sier

    Nå får du turer ned i 23-24.000 kroner tur/retur i first class i desember på de omtalte rutene over, cdg-fra-bog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *