Trumf devalueres mot SAS EuroBonus fra 1. september

Devaluering av EuroBonus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Trumf har vært og vil nok fortsette å være en viktig kilde til oppsamling av bonuspoeng. Dessverre vil ordningen bli litt mindre lukrativ fra 1. september. Da endres kursen på fast overføring til SAS EuroBonus fra 15 til 13,5 poeng.

Fra og med 1. september endres kursen på fast overføring til SAS EuroBonus. Den nye kursen er 13,5 EuroBonus-poeng per Trumf, en devaluering på rundt 9%. Det vil fortsatt være mer lukrativt å bruke fast overføring, men kursen er nå nede på cirka samme nivå som den var før fast overføring ble lansert.

Dyrt å drifte

Trumf begrunner devalueringen med at dagens løsning er dyr å drifte. I en verden hvor det aller meste er digitalisert og automatisert virker kanskje dette litt rart. Hva som er årsaken til dette kan vi bare spekulere i, men det er ingenting som tyder på at EuroBonus-poengene har blitt dyrere å kjøpe for Trumf.

Det er selvfølgelig alltid kjedelig når våre hardt opptjente bonuspoeng devalueres. Når det er sagt et er Trumf mot EuroBonus fortsatt en god deal. Selv etter devalueringen er Trumf en langt mer lønnsom cashback-løsning enn SAS sin egen shopping-portal.

Alternativer

Dersom du vil tjene EuroBonus-poeng er det egentlig ingen andre alternativer som er bedre enn Trumf. Et alternativ til konvertering til EuroBonus er konvertering til bonuspoeng i Nordic Choice Club. Det er så langt ingen ting som tyder på at det kommer en devaluering her. Hva som er mest lønnsomt for deg kommer litt an på hva du vil bruke poengene på og hvordan du verdsetter de.

Vil du vite mer om Trumf kan du lese guiden vår til Trumf og Viatrumf.

Dette er en sak som engasjerer våre lesere og diskusjonen er allerede i gang i forumet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *