Eurobonus feirer 25 år med 50 % poengrabatt og doble poeng

romjuls spesial 1 000 000 billetter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS feirer at Eurobonus-programmet fyller 25 år med poengrabatter for reiser innen Europa. Tilbudet er i første omgang forbeholdt gull- og diamantmedlemmene.

Poengrabatten på 50 prosent gjelder innen hele Europa i klassene Go og Plus, med unntak av reiser fra Skandinavia til Alicante, Amsterdam, London, Malaga, Palma og Roma som «kun» har 30 prosent rabatt. Det ventes at salget også vil bli åpnet for sølv samt ordinære medlemmer om noen dager, så følg med!

SAS gir inntil 50% rabatt ved poengreiser i anledning Eurobonus fyller 25 år i år.
Bilde: Skjermdump SAS.

Bestill allerede nå:

  • Bookingperiode er 22. februar til 5. mars.
  • Reiseperiode er 27. mars til 30. juni.
  • Reisen kan starte hvor som helst, herunder også fra Skandinavia/Europa til Norge.
  • Barn 2-11 år flyr til halvparten av poengene.

Les mer hos SAS.

Få også dobbelt opp med bonuspoeng!

Det som nettsidene ikke avslører, men som flere nok har fått med seg i dagens nyhetsbrev, er muligheten til å tjene dobbelt opp med bonuspoeng i perioden 6. mars til 10. april. For å kunne delta på dette må du antakelig ha fått en invitasjon som du bekrefter i forkant av reisen da SAS oppgir at det ikke er mulig å etterregistrere doble poeng.

Bonusprogrammet 25 år

Eurobonus har i følge SAS over 4,7 millioner medlemmer. Etter oppstarten i januar 1992, ble programmet videreutviklet gjennom samarbeidet i Star Alliance som ble etablert i 1997. Bonusprogrammet er et fordelsprogram som ikke alltid har vært elsket av alle, herunder kunne man ikke opptjene poeng på innenriks flygninger i perioden 2002 til 2013. Dette gjennom et forbud gitt av konkurransetilsynet. Den dag i dag får man poeng på samtlige ordinære flygninger med SAS.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *