Få 50% ekstra når du kjøper Hilton HHonors-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Få 50% ekstra når du køper Hilton HHonors-poeng. Dette er et “mystery offer”, som Hilton Honors har gående for øyeblikket.

Det er ikke så ofte man kan kjøpe poeng med 50% ekstra bonus hos Hilton Hhonors, men frem til den 22.desember er dette nå mulig.

BF-Hilton-Honors-50-procent-ekstra-point-i-december-2014

For å gjøre dette må du være inlogget på din Hilton HHonors-konto, og velge å kjøpe ekstra poeng.

BF-Hilton-Honors-Køb-point

Her velger man hvor mange poeng man vil kjøpe. Minsteantallet er 1.000 + 500 poeng til USD 10,- og det maksimale antallet er 40.000 + 20.000 poeng til USD 400,-.

Hvem bør kjøpe disse poengene?

Tilbudet er ikke nødvendigvis bra for alle. Prisen for de 60.000 poengene som er maksimalt antall, er USD 400,-. Så for å skulle få en viss verdi her, må man finne et opphold til over denne verdien. Ved dette tilbudet er det nok den beste bruken å fylle på kontoen om du mangler litt poeng til et opphold. Spesielt kan dette bli lønnsomt ved de dyreste hotellene eller resortene som Hilton-kjeden har.

BF-Hilton-Honors-Pris-for-5-dage-i-point-på-Conrad-Koh-Samui-i-januar-2015

I eksemplet ovenfor er det nettopp en av disse resortene, Conrad Koh Samui (avbildet i hovedbildet), som er brukt. Dette koster normalt 95.000 poeng for en natt, men når man booker 5 netter kommer det en rabatt som gjør den siste natten gratis. Derfor faller prisen pr natt til 76.000 poeng.

Det er nettopp i disse tilfellene det gir mening å kjøpe poeng for å fylle på kontoen. Den normale prisen for dette hotellet i januar er vesentlig høyere. Så har du spart opp litt poeng på kontoen, men mangler den siste resten, da er dette et bra tilbud for deg.

Hilton HHonors-poengene har heller ingen utløpsdato, så lenge det er aktivitet på kontoen. Aktivitet kan være et opphold på et av deres hoteller i løpet av året, eller bare ved å kjøpe 1.000 poeng for USD 10,- en gang i året. På denne måten er det gode muligheter for å spare opp nok poeng til et bedre opphold.

 

Opprinnelig skrevet av Henrik Olsen for bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *