Få tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner hos Scandic Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic har laget en avtale med selskapet PressReader som gir gratis adgang til mer enn 5000 aviser og magasiner. Tilbudet gjelder for alle gjester på kjedens 230 hoteller.

PressReader er et canadisk firma som via deres digitale plattform gir gjestene adgang til et utall aviser og magasiner fra over 100 land. Noen av de du finner hos PressReader er:

  • The Washington Post
  • Vogue
  • The Guardian
  • Le Figaro
  • + en rekke norske lokalaviser

Adgangen til innholdet finnes via PressReader’s egen app eller direkte på din PC. Så lenge du er tilkoblet et av Scandic hoteller sitt nettverk, har du adgang til å hente opptil 5 blader/aviser per dag, per enhet.

Her er en demo om hvor enkelt du kan laste ned innhold:

Nå i starten er det mye utenlandsk innhold man finner på PressReader, men et imponerende antall norske lokalaviser kan leses. Hotellene vil i tillegg tilby de store norske avisene som papiraviser på hotellet, i det minste frem til de eventuelt lanseres hos PressReader.

Vår søsterredaksjon i Danmark har besøkt Scandic Sydhavnen i København for å teste løsningen. Førsteinntrykket er at løsningen er meget brukervennlig med mye innhold. Det føles nærmest rart at man ikke skal bruke tid på å opprette en bruker eller profil for å kunne benytte løsningen. Du trenger rett og slett kun å være tilkoblet hotellets trådløse internett (som er gratis for gjestene) og deretter laste ned PressReaders app til din smartphone eller tablet.

Når du starter appen får du et pop-up vindu som ønsker deg velkommen, og deretter er det bare å begynne å benytte løsningen direkte.

Under besøket hos Scandic Sydhavnen snakket våre utsendte med hotellets General Manager Mogens Jørgensen. Han ga helt klart uttrykk for at de ble arbeidet med å skaffe mer dansk innhold til tjenesten og vi håper at dette også gjøres parallelt i Norge. Forhåpentligvis vil man kunne få enda flere interessante og relevante magasiner og aviser i løpet av året.

Vi i InsideFlyer er positive til dette tilbudet da det gir gjestene et bredt utvalg av lesestoff under besøket. Det er meget praktisk å også kunne laste ned inntil 5 utgivelser å ta med seg på flyet/toget eller på den videre reisen. Vi ser frem til at utvalget med lokalt stoff blir enda bedre og når det er på plass vil Scandic ha et skikkelig tilbud som pr. nå ikke kan matches av mange av hotellkjeder i Norden.

Kanskje er også tanken å utvikle samarbeidet i tiden fremover? Vi ser for oss tilbud på abonnement hos PressReader for Scandic Friends egne lojalitetsmedlemmer, kanskje med tilbud om å handle for poeng? Kanskje kunne de også tilby gratisabonnement for kjedens fremste gjester?

Har du testet PressReader hos Scandic? Hva er ditt inntrykk?

(Artikkelen ble opprinnelig skrevet av Henrik Olsen og publisert på InsideFlyer.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *