Finnair og LATAM med codeshare-samarbeid til Sør-Amerika

São Paulo, Brazil

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

OneWorld-selskapene Finnair og LATAM har blitt enige om en ny codeshare-avtale for flygninger mellom Helsinki og São Paulo (GRU), Brazil og Santiago (SCL), Chile.

En ny codeshare-avtale mellom Finnair og LATAM skal gjøre det enklere for reisende med Finnair og komme seg til Sør-Amerika. Det finske flyselskapet har per i dag ingen egne flygninger til Sør-Amerika og dette er også første gang destinasjoner i Sør-Amerika blir tilgjengelig via Finnair.

Avtalen omfatter LATAMs ruter fra São Paulo og Santiago til London, Paris, Madrid, Barcelona og Milano. Som en del av avtalen vil LATAMs transatlantiske ruter få et AY-rutenummer. Finnairs ruter mellom Helsinki og de aktuelle knutepunktene vil også få et LA-rutenummer, og gir dermed LATAMs kunder nye muligheter til å nå Finland.

Finnair Airbus A320
Om bord i Finnairs Airbus A320. Foto: Finnair

– Vi er svært glad for å kunne tilby nye destinasjoner for våre kunder, sier Philip Lewin, som er ansvarlig for rutesamarbeid og allianser i Finnair. – Samtidig ønsker vi også LATAMs kunder velkommen til å utforske alt Helsinki og Finnair har å tilby.

Oppstart 1. oktober

De nye codeshare-rutene til São Paulo og Santiago er tilgjengelig via Finnairs nettside fra og med denne uken, for flygninger fra og med 1. oktober 2019.

– Som en del av vår strategi om å knytte Latin-Amerika sammen med resten av verden, vil den nye avtalen gi våre passasjerer lettere tilgang til spennende destinasjon i Finland via Helsinki, sies Soledad Berrios i LATAM Airlines Grouop. – Vi ser også fram til å ta imot Finnairs kunder om bord og tilby dem latin-amerikansk gjestfrihet.

LATAM Boeing 787-9 Dreamliner
Boeing 787-9 Dreamliner er en av flytypene i LATAMs langdistanseflåte. Foto: LATAM

Forsidefoto: Pexels / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *