Thon Hotel Cecil i Oslo er pusset opp

Thon Hotel Cecil Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels har de siste årene pusset opp og modernisert stilen på mange av sine hoteller. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Nå er også Thon Hotel Cecil i Oslo pusset opp.

Thon Hotels har de siste årene jobbet med å modernisere og pusse opp hotellkjedens eiendommer. Nå har Thon Hotel Cecil, som ligger i Stortingsgata midt i Oslo sentrum, blitt pusset opp og fått høyere kapasitet.

Junior Suite på Thon Hotel Cecil med utsikt over Oslo
Mange av romene har flott utsikt, som denne Junior Suiten.

– Thon Hotel Cecil tilbyr nå 156 nyoppussede gjesterom. Hotellet har fått et flott nytt treningsrom og en lekker lounge i toppetasjen, med flott utsikt mot Stortinget og Karl Johan. Spisesalen er utvidet og renovert, sier Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Cecil har en av de beste beliggenhetene i byen. Mange av de nye værelsene har flott utsikt. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Gratis kveldsmat

Nye Thon Hotel Cecil tilbyr også gjestene sine kveldsmat inkludert i prisen. Dette er et konsept vi også kjenner fra Nordic Choice Hotels sine Clarion Colleciton-hoteller.

– Vi er kjempefornøyd med renoveringen og utvidelsen av Thon Hotel Cecil. Spisesalen har fått en åpen kjøkkenløsning ut mot atriet. Vår nyansatte kjøkkensjef lager en lekker og velsmakende frokostbuffet. Vi serverer nå kveldsmat, dette er inkludert i prisen. Dermed blir vi enda mer attraktive for forretningsreisende og turister som vil spise på hotellet, sier hotelldirektør Ole Fiske Eidslott.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på våre veganske frokostretter og hjemmelagde syltetøy. Til kveldsmat har vi hjemmelagde supper og gryteretter med spennende tilbehør, og små desserter. Hver mandag kveld har vi Meatless Monday og tryller frem forskjellige vegetarretter med drømmesmaker, sier kjøkkensjef Fredrik Aarnes.

Foto: Thon Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *