Singapore Airlines overtar SilkAirs Busan-rute

Busan, Sør-Korea

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines regionalflyselskap SilkAirs rute til Busan i Sør-Korea har rukket å bli svært populær på kort tid. Nå tar morselskapet over ruten og øker kapasiteten med 76%.

Fra og med 28. oktober tar Singapore Airlines over SilkAirs rute fra Singapore til Busan i Sør-Korea. Ruten ble åpnet i mai i år og har allerede rukket å bli svært populær. Når Singapore Airlines tar over opprettholdes dagens frekvens med fire ukentlige flygninger, men en langt større Airbus A330-300 settes inn på ruten som i dag flys med Boeing 737-800.

Singapore Airlines Airbus A330-300.

Stor etterspørsel etter reiser til Sør-Korea

Singapore Airlines Airbus A330-300 har totalt 285 seter, med 30 seter i business class og 255 seter i økonomiklasse. Dette er 123 flere seter enn SilkAirs Boeing 737-800 som brukes på ruten i dag. Dette tilsvarer en øknining på 76% i forhold til dagens kapasitet.

Singapore Airlines er i ferd med å fase ut sine Airbus A330-fly. Rutene som flys med denne flytypen vil etterhvert bli faset over på Boeing 787 og Airbus A350. Vi har tidligere testet flyselskapets Airbus A330 i business class mellom Bali og Singapore.

Ruten vil ha fire ukentlige avganger fra Singapore mandag, onsdag, fredag og lørdag, med retur fra Busan på morgenen tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Haeundae Beach, Busan, Sør-Korea
Haeundae Beach, Busan, Sør-Korea. Foto: mu4108jin / Pixabay

– Etterspørselen etter SilkAirs rute til Busan har vært svært lovende siden lanseringen 1. mai 2019. Den har vist seg å bli en populær inngangsport til Sør-Korea og komplementerer Singapore Airlines ruter til Seoul. Vi ser fram til å vokse enda mer i Sør-Korea med den økte kapasiteten vår større flytype vil gi på denne ruten, sier Mr. Tan Kai Ping i Singapore Airlines.

I tillegg til ruten til Busan, har Singapore Airlines og deres lavprisselskap Scoot totalt 31 ukentlige flygninger til Seoul i Sør-Korea.

Billetter til den nye ruten kommer i salg denne uken.

Forsidefoto: Baek youngsuk / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *