Turkish Airlines direkte til Hanoi og Ho Chi Minh-byen

Ho Chi Minh-Byen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med denne uken erstatter Turkish Airlines ruten til Hanoi og Ho Chi Minh-byen med direkteruter til de to byene i Vietnam. De nye rutene vil korte ned reisetiden og gjøre Turkish Airlines til et mer attraktivt valg fra Europa til Vietnam.

Turkish Airlines har flydd til Ho Chi Minh-byen siden 2010 og til Hanoi siden 2016. Fram til forrige uke gikk denne ruten vekselvis IST-SGN-HAN-IST og IST-HAN-SGN-IST. Dette gjorde at reisende ofte fikk minst en ekstra mellomlanding på turen.

Hanoi old city
Hanoi. Foto: Ngo Tuan Anh / Pixabay 

Daglige avganger fra neste år

Fra og med denne uken flyr Turkish Airlines direkte til de to vietnamesiske byene. Dette vil gjøre reisen raskere, enklere og mer behagelig. Ruten til Ho Chi Minh-byen vil ha daglige avganger, mens Hanoi foreløpig betjenes seks dager i uken. Fra og med april neste år vil ruten til den vietnamesiske hovedstaden også få daglige avganger.

Turkish Airlines Airbus A330

Begge rutene flys med Airbus A330-300, som er utstyrt med 28 seter i business class og 261 seter i økonomiklasse. Flygningen til Ho Chi Minh-byen (SGN) har rutenummer TK162 med avgang kl. 02:25, og returnerer til Istanbul som TK163 med avgang kl. 21:30. TK164 til Hanoi (HAN) har også avgang kl. 02:25 og returnerer til Istanbul som TK165 med avgang kl. 22:00.

Forsidefoto: D Mz / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *