Finnair åpner nye ruter til Sapporo og Punta Cana neste vinter

Sapporo Japan

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som en del av flyselskapets vekststrategi vil Finnair begynne å fly til Sapporo i Japan neste vintersesong. For de som heller søker mot sol og varme kommer også en ny rute til Punta Cana i Den dominikanske republikk.

Sapporo er kjent som en flott ski- og vinterdestinasjon. Har kan du oppleve fantastiske landskap og vinteraktiviteter i en tradisjonell japansk setting. Finnair vil fly den nye ruten fra 15. desember til 27. mars med to ukentlige rotasjoner.  Sapporo blir Finnair femte destinasjon i Japan, i tillegg til Tokyo, Osaka, Nagoya og Fukuoka.

– Japan er et viktig marked for oss, og vi er glade for å legge Sapporo til nettverket vårt, sier Christian Lesjak, Senior Vice President Network and Resource Management. – Finnair er det eneste europeiske flyselskapet med ruteflygninger til Sapporo. Med fem viktige japanske byer i nettverket vårt er vi nå Europas største flyselskap til Japan.

Den dominikanske republikk

Finnair skal også starte ukentlige flygninger til Punta Cana i Den dominikanske republikk. Ruten til Punta Cana skal betjenes av en Airbus A350 med én avgang i uken fra 13. desember til 27. mars. Den dominikanske republikk er et populært reisemål for solhungrige reisende. Her finner du fantastiske strender, flotte familievennlige hoteller og gode golfbaner. Denne nye ruten til Punta Cana kommer i tillegg til Puerto Plata som også flys en gang i uken i vintersesongen.

Finnair har et svært bra business class-produkt som vi anmeldte i fjor.

Punta Cana
Punta Cana i Den dominikanske republikk. Foto: DEZALB / Pixabay

Forsidefoto: sharonang / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *