United har åpnet sin femte United Polaris lounge i Los Angeles

United Polaris lounge LAX

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lørdag 12. januar åpnet United sin femte Polaris lounge på Los Angeles International Airport. United Polaris lounge er et tilbud til reisende i United Polaris business class og langdistanse business class med andre Star Alliance-selskaper.

Det nye Polaris-loungen er ikke veldig stor med sine 1 115 kvadratmeter. Når det er sagt er tilgangen til United Polaris lounge forholdsvis eksklusiv. Du må ha nemlig billett i business class på en internasjonal flygning med Star Alliance. Flygninger til Canada og Mexico regnes ikke med og flyr du økonomiklasse kommer du heller ikke inn, uavhengig av status.

United Polaris lounge LAX

Pusset opp for 573 millioner dollar

United Polaris lounge er den siste av en rekke investeringer flyselskapet har gjort på LAX. Blant annet har terminal 7 gjennomgått en oppgradering verdt 573 millioner dollar. United åpnet nylig også en ny United Club-lounge.

– Los Angeles er en av Uniteds viktigste knutepunkter, spesielt til Asia og Australia. Den nye loungen vil gi våre kunder en førsteklasse opplevelse før flyturen, spesielt for de som reiser sent på kvelden og ankommer tidlig om morgenen, sier Janet Lamkin i United. -Vi fortsetter med å styrke vår tilstedeværelse i Los Angeles for å knytte reisende fra California og resten av USA til vårt globale nettverk. United Polaris-loungen er enda en måte å gi kundene våre den best mulige reiseopplevelsen på LAX.

A la carte-restaurant og unike cocktails

United Polaris-lougen har 140 sitteplasser av ulike slag, avhengig av om du vil jobbe, spise eller ha ekstra privatliv. 272 stikkontakter og 120 USB-porter gir strøm til PCer, mobiltelefoner og annet elektronisk utstyrt.

I tillegg til buffeten kan reisende kan også få en full restaurant-opplevelse i The Dining Room. Menyen er komponert av Los Angeles-kokken Tritia Gestuvo. Inspirert av Los Angeles innovative cocktail-kultur kan baren by to unike signaturdrinker.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

United Polaris loungen på LAX er flyselskapets femte Polaris-lounge. Fra før finner du United Polaris lounge i Chicago, Houston, Newark og San Francisco. Det er allerede planlagt nye lounger i Washington DC, London, Hongkong og Tokyo.

Vi ser fram til å komme tilbake med en test så snart vi har anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *