Finnair øker kapasiteten til Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Finnair bygger videre på den sterke veksten i viktige asiatiske markeder og øker kapasiteten på flere av sine mest populære ruter fra og med neste sommer. Kapasitetsøkningen innebærer blant annet to daglige avganger til Hongkong og flere avganger til Japan.

Finnair setter fra og med sommeren 2019 opp flere nye avganger på sine ruter til Japan, noe som gir en total kapasitetsøkning på 15%. Ruten fra Helsinki til Osaka økes med tre nye ukentlige avganger til totalt 10 avganger per uke fra 31. mars 2019. De nye avgangene vil være onsdag, fredag og søndag kl. 00:45.

Fra og med i år har Finnair ha to daglige avganger til Tokyo som videreføres i sommerprogrammet 2019. I tillegg settes en tredje avgang inn i forbindelse med den japanske høytiden Golden Week. I tillegg økes kapasiteten på ruten til Nagoya som i dag flys med Airbus A330, ved å sette inn en Airbus A350 med høyere kapasitet.

Finnair Airbus A350
Rutene til Nagoya og Guangzhou som i dag flys med Airbus A330 vil fra neste år flys med den større A350-modellen

41 ukentlige avganger til Japan

Alle Finnairs ruter til Japan drives i samarbeid med Japan Airlines, British Airways og Iberia. Med rutene som drives av Japan Airlines vil Finnair tilby inntil 41 ukentlige avganger til Japan i sommerprogrammet 2019.

– Vi fortsetter å bygge på vekststrategien vår og med den økte kapasiteten styrker vi tilbudet vårt i viktige asiatiske markeder, sier salgsdirektør i Finnair Juha Järvinen. – Reiser mellom Asia og Europa har vokst jevnt de siste årene og vi forventer at denne veksten fortsetter også i fremtiden.

Kapasitetsøkning også til Storkina

Finnair setter oss inn økt kapasitet til Storkinaområdet med en total kapasitetsøkning på 12%. Selskapet vil tilby totalt 42 ukentlige avganger fra og med sommerprogrammet 2019.

Ruten til Hongkong økes til to daglige avganger hele uken og skal flys med Airbus A350 året rundt. Finnair har i dag 10 ukentlige avganger til Hongkong, men øker frekvensen til 12 allerede fra vinteren av.

De fire ukentlige avgangene på ruten til Guangzhous videreføres også neste år. Også på denne ruten skal Airbus A330 erstattes med den større A350-modellen, som gir en kapasitetsøkning på 16%.

Hongkong
Finnairs rute mellom Helsinki og Hongkong får 2 daglige avganger fra neste år. Foto: raulplatino / Pixabay

Du finner flere interessante saker om Finnair i arkivet vårt.

Forsidefoto: StockSnap / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *