FlyNonstop er konkurs

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

FlyNonstop har begjært seg selv konkurs. Følgende pressemelding er sendt ut:

 

Vi beklager å måtte meddele at det i dag er sendt en begjæring om oppbud av FlyNonstop AS. Dette betyr at alle våre flyvninger fra og med tirsdag 29.10.2013 kl. 06:00 har blitt innstilt.

Alle våre kunder må nå kontakte sitt kredittkortselskap/bankforbindelse med billettreferanse og innbetalingskvittering for å få sine billettutgifter refundert.

Vi tar nå løpende kontakt med våre kunder via mail og SMS for å gi råd og veiledning om hvordan de skal forholde seg til ombooking / kjøp av nye billetter til sin reise:

Vi har fått hjelp fra SAS som vil gi våre kunder med billettreferanse hos FlyNonstop, adgang til å kjøpe nye billetter til spesialpris hos selskapet, forutsatt at det finnes tilgjengelige plasser på ønskede reisetidspunkt. SAS har mange frekvenser, stort nettverk og flyr på alle våre destinasjoner så muligheten for at de fleste skal få et godt alternativ til den opprinnelige reiseplanen vil være til stede.

SAS håndterer disse henvendelsene for spesialpris manuelt på: Telefon: 05400,
eller lokalt til Kjevik Lufthavn i Kristiansand på: Telefon 957 19 478.

Se også på www.sas.no hvor en stor lavpriskampanje pågår nå.

Selskapet har ikke ansvar for de billetter som allerede er kjøpt hos FlyNonstop, eller for forpliktelsene som ikke blir oppfylt som følge av at FlyNonstop ikke kan fly de oppsatte rutene.

Øvrige steder for billettbestilling kan være ditt lokale reisebyrå, eller de øvrige selskapene som flyr på Kjevik, Kristiansand: www.norwegian.no, www.klm.no eller www.wideroe.no. I tillegg kan flyreisebestilling foretas på www.skyscanner.no eller www.momondo.no med flere

Vi vil igjen beklage den byrden som legges på dere passasjerer, men vi i FlyNonstop kunne dessverre ikke lenger klare å imøtekomme selskapets forpliktelser og må derfor innse at vi må legge ned vår virksomhet. Dette er en trist dag for våre kunder, og for oss i FlyNonstop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *