Salg på First og Business – British Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi er jo ikke en utstrakt arm for flyselskapenes kampanjer, men denne er det nok mange av dere som ikke uten videre oppdager. Årsaken er at salget er for flyreiser som starter i London, så du må komme deg dit. Det sagt, så er det noen priser her som er verd å få med seg om man ønsker å fly First Class eller Business Class.

Bilde fra ba.com
Bilde fra ba.com

Salget kalles et Luxury Sale, og du kan finne de beste prisene til hver enkelt destinasjon/klasse her: Find our cheapest fares

For å ta noen eksempel, kan du lett komme deg til ulike destinasjoner i USA (tur/retur) for GBP 2577 (ca 24500,- NOK) og oppover i First eller GBP 1549 (ca 14700,- NOK) og oppover i Club World (Business). Det er også svært gode priser til Asia, og tilbudene gjelder også for sommeren 2014!!!

Det er selvfølgelig en viss risiko når du må komme deg til London først. Men det er mye rimelige billetter å hente, og om du har mer enn 3 timer connection i London er du stort sett dekket av reiseforsikringen din.

Det er ikke uvanlig at det følges opp med et salg i Norge, men da er ofte en del av godbitene tatt. Det har heller aldri, så vidt jeg vet, vært inkludert First Class på salgene i Norge.

Happy Flighting – bestill før 12. november

[box style=’note’]Kommentarer eller spørsmål kan du poste i forumet. Klikk her  [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *