Qatar Airways full medlem av oneworld!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 29.10.2013 (midnatt Doha tid) er Qatar Airways full medlem av oneworld-alliansen.

Med dette utvider oneworld sin posisjon, spesielt hva angår fly til/fra og via Doha som er Qatar Airways hovedbase. oneworld-alliansen består fra tidligere av blant annet flyselskaper som British Airways, American Airlines, Air Berlin, Finnair, Malaysia Airlines, Qantas m.fl.

Qatar Airways har den siste tiden endret sitt lojalitetsprogram (Privilege Club) for å tilpasse seg fusjonen med oneworld. De nye nivåene er nå (fra laveste til høyeste) Burgundy, Silver (oneworld Ruby), Gold (oneworld Sapphire) og Platinum (oneworld Emerald). Både opptjening og uttak av poeng vil nå være mulig på andre selskaper i alliansen.

Qatar Airways betjener mer enn 130 destinasjoner i 70 land, heriblant flygninger mellom Oslo (OSL) og Doha (DOH).

Doble poeng med partnere i en begrenset periode
Som et lanseringstilbud vil man kunne opptjene doble poeng om man reiser med et av allianseselskapene med sitt Privilege Club medlemskap, eller benytter Qatar Airways med medlemsskap i et annet oneworld lojalitetsprogram. Tilbudet gjelder i perioden 15. november – 31. januar, med unntak av perioden mellom 20. desember – 5. januar.

Personer med høyere medlemskap i Privilege Club vil også nå få muligheten til å benytte seg av lounger og fasiliteter som inngår i oneworld.

Qatar Airways
Flyselskapet burde være kjent for de fleste som reiser litt og regnes av mange som et av verdens beste selskaper. Qatar Airways har blant annet vunnet kåringen Skytrax’s Airline of the Year både i 2011 og 2012. Etablert så nylig som i 2007 har selskapet ekspandert voldsomt og har i dag 130 fly i sin flåte og mange flere i bestilling. Deres nye hovedhub vil være Doha’s helt nye flyplass, Hamad International Airport.

Les mer: oneworld.com
Les mer om kampanjen: oneworld.com

[box style=’note’]Spørsmål, kommentarer og erfaringer? Klikk her[/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *