Fokus på helse og velvære når Singapore Airlines lanserers verdens lengste flight

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

11. oktober letter verdens lengste flight fra Singapore til New York, og Singapore Airlines blir verdens første flyselskap som tar i bruk en Airbus A350-900ULR. Det blir kun to klasser om bord; Business og Premium Economy, og for de 161 passasjerene har verdens beste flyselskap utviklet et eget «velvære program» i samarbeid med Canyon Ranch – verdens ledende wellness selskap.

Ny metode skal minimere jetlag

Alle som har vært på en lengre flyreise kjenner til jetlag, men få av oss har vært i luften i 18 timer og 45 minutter som er tiden det vil ta å fly fra Singapore til New York.

Derfor har Singapore Airlines inngått et samarbeid med anerkjente Canyon Ranch for å gjøre reisen så behagelig som mulig. Det betyr blant annet egne retter som skal motvirke jetlag, eget søvnprogram og eget treningsprogram. Alt utarbeidet spesielt med tanke på verdens lengste flight.

Canyon Ranch – er av mange kalt verdens beste wellness selskap. De topper kåringer som verdens beste SPA, har vunnet Condé Nast kåringen «Best Luxury Spas in the World» 11 ganger, har egne SPA-avdelinger om bord på Cunard Cruise Line, Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises og  Celebrity Cruises.

Følgende program er utviklet for verdens lengste flight:

  • Wellness Cuisines – egne retter utviklet av Canyon Ranch sine kokker og ernæringseksperter. Blant anne ceviche av ville reker, organisk kylling med pasta av sqaush og sitronterte med blåbær.
  • Rest and Relaxation – eget søvn-program som skal hjelpe passasjerene å øke kvaliteteten på søvn og hvile om bord samt spesialtilpasset lyssetting som skal føre til bedre søvn og avslapping.
  • Guided Stretching Exercises – eget trenings program utviklet av Canyon Ranch sine fysioterapeuter som vil bli å finne på SIAs skjermer.

Eksempel på Canyon Ranch Wellness menyer som blir å finne om bord

Forrett: Wild Caught Prawn Ceviche and Lavosh  

Fresh Orange, Cucumber, Grapefruit, Cilantro, Scallions, Bell Peppers

Hovedrett: Seared Organic Chicken and Zucchini Pappardelle   

Pasta Cut Zucchini, Parmesan, Braised Tomatoes, Lemon Vinaigrette, Micro Basil

Wellness Cuisines – Seared Organic Chicken and Zucchini Pappardelle. Foto: SIA

Dessert: Lemon Angel Food Cake  

Blueberry Topping

Canyon Ranch frokost: Lox Eggs Benedict  

Whole Wheat English Muffin, Chive Cream Cheese, Smoked Salmon, Organic Egg Omelette, Yogurt Hollandaise

Wellness Cuisines – Canyon Ranch frokost: Lox Eggs Benedict. Foto: SIA

 

Singapore Airlines blir verdens første flyselskap som tar i bruk en Airbus 350-900ULR, og på verdens lengste flyreise mellom Singapore og New York vil det nye flyet kun ha 67 seter i Business og 94 seter i Premium Economy Class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *