Horizn Studios med eksklusivt tilbud for InsideFlyers lesere!

Horizn Studios

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er som regel ikke utvalget det står på når man ser etter ny koffert eller reiseveske. Likevel kan det være vanskelig å finne en koffert som dekker akkurat ditt behov. Den skal passe lett inn i bagasjehyllen, være solid nok til å kunne brukes ofte, gjerne ha noen kule ekstrafunksjoner og helst se bra ut også. Derfor er det en stor glede for oss å kunne tilby nok et eksklusivt tilbud i samarbeid med Horizn Studios.

Horizn Studios lager «Smart bagasje» og spesialiserer seg på å utvikle innovative reiseprodukter for den digitale tidsalderen. Alle kofferter leveres med en portabel smartlader som sørger for at dingsene dine har strøm når du er ute på reise. Og ikke minst, alle produktene deres tar seg godt ut!

Vi har allerede testet Model M Cabin Luggage som du kan lese om her.

Horizn Studios Model M Trolley
Model M Cabin Luggage

Verdikupong med 20% rabatt

I samarbeid med Horizn Studios har vi gleden av å tilby InsideFlyers lesere en eksklusiv rabatt på 20%. Rabattkoden gjelder for både Model M og Model H, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Du oppnår denne rabatten ved å bruke koden HORIZNxIF20 når du bestiller fra nettbutikken.

Med rabattkoden kan du for eksempel få:

Verdikoden gjelder fra i dag 3. september 2018, og til og med 10. september 2018. Vær oppmerksom på at egne fraktpriser og betingelser gjelder for levering til land utenfor EU. Dette kan du lese mer om på Horizn Studios sin nettside.

Horizn Studios

Uansett hvilken modell du velger vil en koffert fra Horizn Studios være et pålitelig og praktisk reisefølge. Hvilken modell som passer best for deg kommer an på hvor mye og hva slags type bagasje du oftest reise med. Min personlige favoritt er Model M, rett og slett fordi jeg da som oftest kan legge igjen PC-veska hjemme og reise bare med et enkelt kolli.

Alle modellene holder gjennomgående høy kvalitet og med den smarte reiseladeren som en del kofferten skal det godt gjøres at du glemmer den igjen hjemme.

InsideFlyer er ikke ansvarlig for kjøp og levering av produkter fra tredjepart. Sjekk alltid leverandørens kjøpsvilkår, betingelser og returvilkår før du handler. InsideFlyer vil aldri dele dine personlige data med andre.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *