Lufthansa lanserer interkontinentale reiser uten innsjekket bagasje

Lufthansa Boeing 747-8

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere selskaper har de siste årene begynt å tilby Economy Light-billetter som ikke inkluderer innsjekket bagasje på lengre flyruter. Lufthansa tilbyr slike billetter på reiser til Nord-Amerika og nå utvider de tilbudet til å gjelde alle destinasjoner.

Fra og med 30. oktober vil Economy Light-billetter også være tilgjengelig på reiser til Afrika, Asia, Midt-Østen og Sør-Amerika. Den nye billettklassen gjelder for både Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines.

Economy Light ble innført på ruter til Nord-Amerika i fjor sommer og har blitt svært populære blant prisbevisste kunder som bare reiser med håndbagasje. Det er også mulig å kjøpe til innsjekket bagasje på denne billettypen.

Lufthansa Economy Class med Economy Light-billett
Mat og drikke om bord vil fortsatt være gratis.

Mat og drikke fortsatt være gratis

Selv om man nå må betale for innsjekket bagasje på de billigste billettene, vil mat og drikke om bord fortsatt være gratis på langrutene. Dermed er det fortsatt en viss forskjell mot hva du får hos et tradisjonelt lavprisselskap. Denne forskjellen begynner imidlertid å bli svært liten.

Her hjemme tilbyr også SAS billetter uten innsjekket bagasje på reiser til USA. Vi blir ikke overrasket om de følger etter med lignende tilbud på sine ruter til Asia.

Foto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *