Ekstremt gode priser i SWISS og Lufthansa Business og First

Shanghai, Kina, Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange har sikkert fått det med seg allerede, men akkurat nå kan du gjøre et kupp på din neste langtur i business og first class med SWISS og Lufthansa. Prisene forutsetter at man er to som reiser sammen.

Vil du fly ekstra behagelig og samtidig sanke en god porsjon EuroBonus-poeng, finner vi nå svært gode priser med SWISS og Lufthansa i både first og business class. Tilbudet ser ut til å gjelde fra alle de skandinaviske hovedstedene, men de beste tilbudene i first finner vi med utreise fra Stockholm. Tilbudet forutsetter at man er to som reiser sammen. Reiseperioden avhenger litt av hvilken flyplass du reiser ut fra.

Shanghai og Beijing i first fra 18 578

First class-billetter til under 20 000 kroner er ikke hverdagskost, så her er det bare å hive seg rundt å bestille. Vi finner de beste prisene fra Stockholm, men det ser også ut til at du kan reise fra Oslo for rundt 1 000 kroner ekstra.

Stockholm - Shanghai i SWISS First Class. Skjermdump fra momondo.no
Stockholm – Shanghai i SWISS First. Skjermdump fra momondo.no

Nøyer du deg med business class starter prisene på rundt 12 500 kroner og du kan blant annet legge til Hongkong og Bangkok på listen over tilgjengelige destinasjoner.

Stockholm - Hongkong i SWISS Business Class. Skjermdump fra momondo.no
Stockholm – Hongkong i SWISS Business. Skjermdump fra momondo.no

Nord-Amerika

Det er også mulig å finne gode priser til Nord-Amerika i både business og first class. Prisene i business ser ut til å starte på rundt 13 000, mens first starter på rundt 21 000. Vi har ikke rukket å lage en fullstendig oversikt over hvilke tilbud som er tilgjengelig, så her er det bare å bruke de søkeverktøyene du har tilgjengelig for å finne det tilbudet som passer best for deg.

Sotckholm - Miami i Lufthansa Business Class. Skjermdump: momondo.no
Sotckholm – Miami i Lufthansa Business. Skjermdump: momondo.no
 Sotckholm - Boston i SWISS og Lufthansa First Class. Skjermdump: momondo.no
Sotckholm – Boston i SWISS og Lufthansa First. Skjermdump: momondo.no

Husk at du ofte kan kombinere SWISS og Lufthansa om du vil prøve begge deler.

Bonuspoeng

De fleste vil nok velge å kreditere poengene til SAS EuroBonus. Da vil langdistanseflygningene i First gi 300% opptjening i Lufthansa og 200% opptjening i SWISS. I tillegg får du 2000 poeng for business class-flygningen mellom Oslo/Stockholm/København og München, Zurich eller Frankfurt.

Langdistanse business class gir 100% opptjening til EuroBonus hos begge selskapene.

SWISS og Lufthansa First Class

Både SWISS og Lufthansa har solide first class-produkter, både om bord og på bakken. Hos Lufthansa finner du de samme setene, uansett hvilken flytype du havner på. Vi testet nylig Lufthansa First som du kan lese om her.

SWISS har fremdeles forskjellige versjoner av sin first class i bruk. Den eldste kabinen finner du på Airbus A340, mens den nyeste kabinen finner du på Boeing 777-flyene.

Forsidefoto: Ágoston / Pexels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *