Etihad Airways lanserer Deal Fare-billetter uten innsjekket bagasje

Flyplassterminal

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For å møte konkurransen fra lavprisselskapene kaster stadig flere tradisjonelle flyselskaper seg på trenden med å billetter uten innsjekket bagasje inkludert. Nå følger også Etihad Airways etter og lanserer billettypen «Deal Fare» som bare inkluderer håndbagasje.

Etihad Airways nye Deal Fare lar deg kun med ta med håndbagasje på inntil 7kg uten kostnad. Tilbudet er foreløpig tilgjengelig på flygninger til Abu Dhabi, Bahrain, Kuwait, Oman, Saudi Arabia, Jordan, Libanon, Egypt og Azerbajan.

Etihad Airways Boeing 787-9 Dreamliner
Etihad Airways Boeing 787-9 Dreamliner. Foto: Etihad Airways

Ønsker å gi kundene flere valgmuligheter

I følge flyselskapet er flere valgmuligheter noe kundene deres etterspør.

– Etter å ha gjennomført en vellykket prøveperiode med Deal Fare-produktet i fjor, kunne vi tydelig se at våre kunder setter pris på flere valgmuligheter og å kunne velge reisealternativ som møter den enkeltes behov, sier salgsdirektør for Etihad Airways Robin Kamark i en pressemelding. – Vi forbedrer kontinuerlig våre produkter i samsvar med våre kunder etterspør. Forretningsreisende og fritidsreisende som skal på dags- eller helgetur og likevel reiser lett kan nå nyte godt av lavere billettpriser.

Passasjerer som har en kjøpt en Deal Fare kan også velge å kjøpe innsjekket bagasje som tilleggsprodukt. Innsjekket bagasje kan kjøpes ved innsjekk eller kjøpes på forhånd med 20% rabatt.

Statuskunder kan fortsatt sjekke inn bagasje

I motsetning til hos mange andre flyselskaper kan medlemmer av Etihad Guest fortsatt sjekke inn bagasje gratis, selv om de reiser på de billigste billettene. Silver-, Gold- og Platinum-medlemmer kan sjekke inn henholdsvis 10kg, 15kg og 20kg bagasje uten å betale noe ekstra.

Les flere saker om Etihad Airways i vårt nyhetsarkiv.

Forsidefoto: JESHOOTS.COM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *