Business Class fra Oslo til Asia fra 10 948,-

Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Business Class til Asia under 11 000 kroner er ikke hverdagskost. Akkurat nå finner vi svært gode priser med Etihad Airways Business Class til flere destinasjoner i Asia med avreise fra Oslo.

Vil du reise rimelig og behagelig til Asia kan du akkurat nå gjøre et kupp på flere asiatiske destinasjoner med Etihad Airways fra Stockholm. Betingelsene ser ut til å gjelde inntil videre og det er generelt god tilgjengelighet til disse prisene resten av året. For å få de beste prisene må oppholdet være minst tre dager.

Etihad Airways Business Class til Asia

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Som vanlig er det noen kroner å spare ved å booke gjennom et online reisebyrå, men det kan være verdt noen ekstra kroner å booke direkte med flyselskapet. Prisforskjellen er som regel ikke noe å snakke om.

Etihad Airways Business Class Oslo - Bangkok på momondo.no
Skjermdump fra momondo.no
DestinasjonPris
Bangkok, Thailand (BKK)Fra 10 948,-
Singapore (SIN)Fra 13 216,-
Jakarta, Indonesia (CGK)Fra 13 497,-
Phuket, Thailand (HKT)Fra 13 595,-
Kuala Lumpur, Malaysia (KUL)Fra 14 609,-
Manila, Filippinene (MNL)Fra 15 299,-
Hongkong, Kina (HKG)Fra 15 462,-
Koh Samui, Thailand (USM)Fra 15 502,-
Business Class fra Oslo til Asia fra 10 948
Kart fra gcmap.com

Etihad flyr ikke selv fra Oslo, så de fleste rutene går via Brussel eller London med Brussels Airlines eller SAS, før turen går videre til Abu Dhabi.

Du kan også legge inn en gratis stopover i Abu Dhabi.

Bonuspoeng

Det finnes flere muligheter for å tjene bonuspoeng på denne turen. Flyr du ofte med Etihad er det nok Etihad Guest du bør satse på. Billettene bookes i Z-klasse, som gir 115% opptjening i Etihad Guest. Selv om Etihad ikke er medlem av Star Alliance, kan du også opptjene poeng til bl.a. SAS EuroBonus. Du opptjener imidlertid kun ekstrapoeng og bare på ruter til og fra Europa. Du finner mer informasjon om opptjening til SAS EuroBonus her.

Etihad Airways? Er det noe særlig da?

Etihad Airways har et godt Business Class-sete som minner om det vi kunne finne hos Airberlin. Setekonfigurasjonen er 1-2-1 og alle seter har direkte tilgang til midtgangen. Annenhver rad har sete nærmest vindu og nærmest midtgang.

Etihad Airways Business Class

Flyr du Boeing 787 Dreamliner eller Airbus A380 får du oppleve Etihad Airways nye Business Studio-produkt.

Etihad Airways Business Studio

Forsidefoto: Michael Siebert / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *