Make your Break: Gode tilbud + status match med Wyndham Rewards

Caesars Palace Las Vegas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Wyndham Hotels & Resorts har akkurat lansert en kampanje hvor du får opptil 15% rabatt på hotelloppholdet ditt og en gratis natt allerede etter to opphold.

Wyndham Hotels & Resorts er ikke så veldig godt representert i våre trakter, men er faktisk en av verdens største hotellkjeder med mer enn 9000 hoteller i over 90 land. Har du reist litt i USA, har du sikkert kommet over en av deres mer enn 6000 hoteller på det nord-amerikanske kontinentet. En av de meste kjente hotellene er kanskje Caesars Palace Las Vegas. Nå er hotellkjeden ute med en ny kampanje med både rabatt og mulighet for ekstra bonuspoeng.

Foto: Wyndham Hotels & Resorts

Er du medlem av hotellkjedens lojalitetsprogram Wyndham Rewards, opptjener du minimum 1000 bonuspoeng per opphold. I Make your Break-kampanjen får du i tillegg 5500 bonuspoeng så snart opphold nummer to er gjennomført. Det vil si at du med bare to opphold er garantert å opptjene minst 7500 bonuspoeng , som er akkurat nok til en bonusnatt i laveste priskategori.

Du må registrere deg for å ta del i kampanjen senest 26. april 2020. Ditt andre opphold må være avsluttet senest 21. mai 2020. Du finner fullstendige betingelser, registrering og mulighet for å melde deg inn i Wyndham Rewards på denne siden.

Status match

Vil du få mest mulig ut av oppholdet ditt kan du også gjøre en status match. Wyndham Rewards matcher opp til sitt høyeste nivå DIAMOND, mot flere kjente lojalitetsprogrammer som Marriott Bonvoy, Hilton Honors og Radisson Rewards.

Wyndham Rewards Status Match
Foto: Wyndham Hotels & Resorts

Når status match er innvilget blir du øyeblikkelig oppgradert til tilsvarende nivå som det du har i programmet du matcher fra. Du re-kvalifiserer automatisk dersom du i løpet av 90 dager har 7 kvalifiserende netter for PLATINUM eller 14 kvalifserende netter for DIAMOND.

Du finner mer informasjon om status match med Wyndham Rewards her.

Forsidefoto: Caesars Entertainment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *