Baby cot/bassinet i Thai business?

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av zeala, 09. febr 2017.

 1. zeala

  zeala zee

  Innlegg:
  143
  Likes mottatt:
  146
  Bonuspoeng:
  43
  Vi skal fly ARN- BKK med Thai i vår, og vi har fått bekreftet at vi får baby bassinet. Vanligvis må en sitte ved bulkhead, men jeg har fått sete 17G i business som er bakerste rad. Flyet er 777-300. Jeg klarer ikke finne utav hvor baby senga kommer til å stå/henge? Jeg har lett i lang tid på nett uten å finne noen bilder/erfaringer. Noen som vet? Blir det sånn at senga blir stående på gulvet? Eller blir det muligens slik at senga står i veien for at jeg skal kunne legge meg flatt selv? All hjelp mottas med takk :)
   
 2. bighc

  bighc Bonusjeger

  Innlegg:
  1,313
  Likes mottatt:
  3,951
  Bonuspoeng:
  113
  Henger meg på denne tråden. Blir en tur til DPS i januar ´18, 2 voksne og 1 mini-me. Er på jakt etter beste reiserute ned i biz, hos noen som har gode bassinet løsninger og oppfølging underveis.
   
 3. Insomnia4u

  Insomnia4u Veteran

  Innlegg:
  2,548
  Likes mottatt:
  2,129
  Bonuspoeng:
  113
  I følge Seatguru er det i allefall korrekt med 17G
  https://www.seatguru.com/airlines/Thai_Airways/Thai_Airways_Boeing_777-300ER.php

  Gjorde noen googlesøk, men fant heller ikke noe. Ville ringt thai og fått dem til å sende noen bilder eller illustrasjoner.
   
 4. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  5,646
  Likes mottatt:
  10,109
  Bonuspoeng:
  293
  Hm, dette var merkelige greier. Jeg forstår heller ikke hvor babysenga skal være der. Og ifølge SeatGuru så har jo nabosetet også mulighet for baby bassinet. Snodig.

  Vi reiste med den lille jenta vår til DPS nå før jul. Hun var da ca 8,5 måned og man skal være klar over at noen selskaper setter grensen ved åtte måneder for å kunne ligge i bassinet, mens andre setter grensen ved ni.
  Vi reiste i Swiss Business til Singapore og de kunne ikke tilby bassinet ved bestilling siden deres grense er 8 måneder. Jeg fikk forståelse for at de kunne se gjennom fingrene med denne regelen om det likevel var ledige seter med bassinet plass ombord, men dette fikk vi uansett ikke testet siden flyet var smekkfullt i C. Men til gjengjeld fikk den lille jenta vår mye oppmerksomhet, fine gaver og servicen var upåklagelig. De beklaget også at de ikke hadde noen ledige seter i C som hun kunne sove i.

  På returen reiste vi i Turkish Business og der hadde jeg booket seter som ikke var ved bulkhead siden hun likevel var over aldersgrensen for å bruke bassinet. Men så ble vi flyttet til bulkhead likevel og vi fikk også montert bassinet. Det eneste de brydde seg om var om hun var over ti (?) kilo og det var hun jo ikke. Dessverre sover hun lett og det var mye trafikk til og fra galley og "baren" ved siden av, så det ble ikke mye søvn på henne i babysengen. Men heldigvis fikk hun sove bedre sammen med mammaen sin og også her fikk hun mye positiv oppmerksomhet fra crewet. De lånte henne faktisk flere ganger, bar henne rundt i kabinen og spøkte og lo. God stemning.
   
  miura, RoadKing, bighc and 1 other person like this.
 5. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  833
  Likes mottatt:
  699
  Bonuspoeng:
  93
  Mener å ha sett at den festes fast i konsollen mellom de to setene.
   

Del denne siden