Diners og ID-forsikring med Egenandelsdekning LEIEBIL

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av thecoldfish, 27. nov 2015.

 1. thecoldfish

  thecoldfish Senior Medlem

  Innlegg:
  515
  Likes mottatt:
  475
  Bonuspoeng:
  63
  Noen her som har testet denne, og egenandelsforsikringen til leiebil i særdeleshet, og funnet den til å være et verdig alternativ til forsikringene leiebilselskapene pusher?

  Andre åpenbare fordeler?
   
 2. tmolvik

  tmolvik Aktivt Medlem

  Innlegg:
  108
  Likes mottatt:
  54
  Bonuspoeng:
  28
  Egenandelsdekningene til enkelt kredittkort vil dekke standard egenandel for deg dersom uhellet skulle være ute. Det som derimot er viktig å være klar over er at du først må legge ut for egenandelen selv for deretter å få den igjen av kredittkortselskapet og at de kan ha strengere krav til hva de anser som uaktsomhet enn leiebilselskapene.

  Veihjelp med "kom videre-garanti" (ny bil, tapt reisetid etc) er derimot sjelden dekket av dette, men kan kjøpes som enkeltprodukt framfor full forsikring. Med kredittkortforsikring er det gjerne bare egenandelen for veihjelpen som dekkes, mens selve rettighetene uteblir. Dette varierer uansett fra land til land og selsap til selskap, så det viktigste er å sette seg inn i hva kredittkortforsikringen dekker, betale med det riktige kortet og vurdere om man har behov for noe utenom i.f.t hvor man skal.

  Det mange brenner seg på at at de antar at de er dekket av deres vanlige reiseforsikring og det er ytterst sjelden.
   
  thecoldfish liker dette

Del denne siden