Får ikke opp booking hos Turkish

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av Nemo, 18. juli 2019.

 1. Nemo

  Nemo Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Likes mottatt:
  6
  Bonuspoeng:
  3
  Noen som vett hvordan man kan finne PNR-kode hos Turkish? ...

  Har prøvd med både Ref.nummer fra sas, og e-ticket nmr uten hell. Kundeservice hos SAS sier de ikke finner noe codeshare.
   
 2. Kristian

  Kristian 'Bittelitt' bonussamledilla

  Innlegg:
  4,217
  Likes mottatt:
  18,743
  Bonuspoeng:
  183
  Med fare for å slå inn åpne dører:
  Det er ikke sikkert at du får se en bestilling hos Turkish airlines med mindre du faktisk skal fly med dem (noe jeg regner med at du skal).

  Spørsmålet er hvorfor du ønsker å få opp din bestilling akkurat på hjemmesidene til Turkish? Har du bestilt en Companion Ticket hos SAS og ønsker å velge sete? Da kan du kanskje få gjort akkurat det på classic-sidene til SAS (https://classic.sas.no/).

  Beklager dersom jeg ikke har svart på det du spurte om :)
   
 3. paramberg

  paramberg Veteran

  Innlegg:
  1,793
  Likes mottatt:
  3,043
  Bonuspoeng:
  113
  Send mail til oslo@thy.com så får du pnr nr som de har på bookingen din. Det er ett annet pnr nr enn det du har hvis du har bestilt CT billett/sas.no
   
  Laffen, polarexpressen, Malmo and 2 others like this.
 4. Nemo

  Nemo Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Likes mottatt:
  6
  Bonuspoeng:
  3
  Mange takk!
   
 5. Nemo

  Nemo Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Likes mottatt:
  6
  Bonuspoeng:
  3
  Ønsker og reservere seter, og noe ekstra mat. Har kjøpt billetter via SAS.no, men får ikke opp bookingen hos Turkish. Skal prøve mailen @paramberg opplyste.
   
  Kristian liker dette
 6. paramberg

  paramberg Veteran

  Innlegg:
  1,793
  Likes mottatt:
  3,043
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg har CT billett og får ikke booket selv på Turkish. Enda jeg har PNR og ticket nr. Står når jeg logger inn via Turkish at setevalg ikke er tilgjengelig. Prøv https://classic.sas.se/misc/services/mina-bokningar/ for å booke sete :) Det har funket for meg. Eller via Thai sin nettside (Har en TG flight, så fikk velge sete også via dems sin nettside) :)
   
 7. Nemo

  Nemo Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Likes mottatt:
  6
  Bonuspoeng:
  3

  Ingen hell der heller ... Vi får se om de svarer på mail! Takker for hjelpen :D:D
   
  paramberg liker dette
 8. paramberg

  paramberg Veteran

  Innlegg:
  1,793
  Likes mottatt:
  3,043
  Bonuspoeng:
  113
  De svarer raskt :D
   
 9. Logiflyer

  Logiflyer Aktivt Medlem

  Innlegg:
  342
  Likes mottatt:
  402
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg lyktes igår med samme problem som deg, hadde bestilt en star award reise med SQ, TK, LH, SAS og fikk ikke booket sete med TK. Classic SAS fikset saken, men jeg fikk og et nytt PNR nummer fra TK (sendte mail til dem først).
   
  Shyneno liker dette
 10. Magnus77

  Magnus77 Aktivt Medlem

  Innlegg:
  434
  Likes mottatt:
  332
  Bonuspoeng:
  63
  Hvordan gjorde du det da? Når jeg går inn på classic sas står det bare at jeg må endre navn for å forandre bookingen. Ingen mulighet til å velge sete. Har vært i kontakt med turkish på epost flere ganger og det er plent umulig å få reservert to midtseter sammen. Jeg har også etterspurt baby bassinet i ig med vi reiser med baby, dette aner de ikke om flyet har en gang...
   
 11. Logiflyer

  Logiflyer Aktivt Medlem

  Innlegg:
  342
  Likes mottatt:
  402
  Bonuspoeng:
  63
  Hei.
  Her er hvordan jeg får tilgang: https://classic.sas.no
  Ikke navngitt.png
  Screen Shot 07-19-19 at 05.38 PM.PNG
  Ikke navngitt 1.png Screen Shot 07-19-19 at 05.40 PM.PNG
   
  Nemo and Shyneno like this.
 12. rkvalvaa

  rkvalvaa Aktivt Medlem

  Innlegg:
  437
  Likes mottatt:
  657
  Bonuspoeng:
  93
  Jeg er på reise med Turkish nå, brukte 2 CT’er for å fly familien til Phuket hvor vi koser oss i dette øyeblikk. Jeg fant mitt Turkish booking nummer med Checkmytrip appen, men hjalp ikke inne på nettsidene til TK. Etter tips her inne brukte jeg classic.sas.no til å velge seter. Var litt rart da ene CT bookingen viste at alle B-setene var opptatt, mens den andre viste helt åpen kabin, men fikk valgt de setene vi ønsket. Det vi også opplevde var at de måtte manuelt boarde oss i København da vi hadde SAS boarding pass, og måtte også få nye boarding pass i loungen for å få tilgang. Men alt ordnet seg, super service hele veien :)
   
  Sonictravel and Nemo like this.
 13. Cforoe

  Cforoe Bonusjeger

  Innlegg:
  156
  Likes mottatt:
  158
  Bonuspoeng:
  43
  Jeg opplever litt "rot" rundt setereservasjon med Turkish. Jeg gjorde som tipset om over og kontaktet George Dragos Balmus pr e-post og han ordnet opp.

  På sas.no og "mine reservasjoner" har vi fått de riktige setene (som Balmus bekreftet).

  På classic.sas.no vises vårt gamle setevalg før Balmus ordnet opp. Dette avviker fra setereservasjonene som vises på sas.no. Og vi får ikke endret seter her (knappen for dette mangler).

  https://classic.sas.se/misc/services/mina-bokningar/ vises vårt gamle setevalg før Balmus ordnet opp. Men her er det funksjonalitet for å endre setene selv. Dog er det som kjent begrenset med seter som er tilgjengelig da reisen er mer enn 100 dager unna.

  Når jeg prøver å logge inn på Turkish sine sider får jeg ikke sett eller endret noe. Siden det har vært gjort noen mindre justeringer av flytider virker det som at de ikke tillater meg å gjøre noen seteendringer. På mobilen får jeg feilmelding om å kontakte kundeservice siden flytider er justert og den viser meg ikke bookingen. På web kommer det en uforklarlig feilmelding men bookingen vises - dog med ett segment som mangler (DPS-SIN). Ser i mailen fra Balmus at dette segmentet er oppført med koden ARNK*.

  Siden alt er bekreftet og OK på SAS sine sider er jeg ikke bekymret men synes det hele er litt rotete. Skyldes det at Turkish ikke er i Amadeus eller noe slikt?

  Alle gode forklaringer og spekulasjoner mottas med takk!

  PS: Vår reiser er:
  OSL-IST (TK)
  IST-DPS (TK)
  DPS-SIN (SQ)
  SIN-IST (SQ)
  IST-OSL (TK)

  *"Arrival Unknown" I følge Google
   
  Last edited: 22. okt 2019
 14. ccurrahee

  ccurrahee Veteran

  Innlegg:
  3,804
  Likes mottatt:
  11,599
  Bonuspoeng:
  183
  Er i samme situasjon med en flyvning IST-MEX. Konstatere at vi nok er booket inn på riktige seter av George, og ser at våre nye seter er blokkerte når jeg gjør dummybooking. Under 100 dager igjen, uten at jeg kan forklare hvorfor så stresser jeg ikke med det. Uansett hvilke seter vi faktisk får vil vi sitte på gode seter i kabinen:)
   
  Sonictravel and Cforoe like this.

Del denne siden