Espen Hombor Bang åpner restaurant i Shenzhen, Kina: https://andershusa.com/esben-holmbo...ian-chinese-restaurant-in-shenzen-maaemo-oslo
Huff.. Shenzhen Airlines viser veldig ofte feil availability i Expertflyer Viser 2xC når det ikke er mer enn en ...
Leftover Champagne? Må ha vært en kjedelig kveld ... https://vinepair.com/articles/leftover-champagne/
Professer @Are forsøk Awardfares sikker mer treffsikkerhet og realistiske funn Finnes det "left over bobler"
TRD lokker, og velfortjent * til Heidi (og selvfølgelig Fagn) som jeg har fulgt opp gjennom årene tilbake fra partnertiden med Calle Fegth.
Det at en Michelin-restaurant har laget en meny betyr ikke nødvendigvis en Michelin-restaurantopplevelse. https://peterfox.no/2019/02/27/singapore-airlines-tar-flymat-til-michelin-standard/ Men liker at SQ samarbeider med restauranter
Da er den nye utgaven av Re-naa blitt avlagt et besøk. Her er det bare å booke tur til SVG for en flott opplevelse. Eneste minus er at de ikke tar AmEx. Chartreuse hadde de jammen også. Kjenner den i dag.
Ryddig og nydelig, godkjente glass og hvis det i tillegg var Chartreuse de Tarragona så er det fullendt. Må prøves ASAP.
Det er vel en grunn til at restauranten er på topp-lista i Asia. Liker du mat, kunst, passion, vin, ++, ja, Gaggan er stedet å dra. Det som er spennende med Gaggan er at de kan være ganske eksperimentelle, langt unna en klassisk fransk 3-stjernes Michelin restaurant