Hovedmålet med turen til Tromsø var jo å besøke Smak!
Selvfølgelig ble det nok en suksess, Eva-Linda og Espen tok imot oss som vi var gamle venner! (Ja vi har jo vært der en gang før.)
Vel plassert på Chefs Table ble champagnen servert og vi fikk beundre arbeidet som ble gjort på kjøkkenet.
View attachment 88806
View attachment 88805
Logistikken i en full restaurant må stemme på en prikk, og det gjør den når Eva-Linda styrer og stuller rundt bordene og Espen kokkelerer og koordinerer på kjøkkenet.
Alt er på forhånd porsjonert ut til de ulike bordene slik at alt er forberedt.
Det eneste ukjente er jo om gjestene velger 4, 5 eller 6 retter, men de aller fleste velger full pakke!
Om noen skulle være i tvil, nok en vellykket kveld på Smak og vi flyr nok fort tilbake når de åpner igjen etter vinterferien.
Espen tryller frem de lekreste retter ..
View attachment 88804
View attachment 88803
View attachment 88802
View attachment 88801
View attachment 88800
View attachment 88799
Vis alt...